ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μία ανάσα από τη Βάσκο ντα Γκάμα ο Ροναλντίνιο

Μία ανάσα από τη Βάσκο ντα Γκάμα ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο αφήνει την Κερέταρο και το Μεξικό κι επιστρέφει στη Βραζιλία και το Ρίο ντε Ζανέιρο. Αυτή τη φορά όχι για τη Φλαμένγκο, αλλά για τη Βάσκο ντα Γκάμα.

Ευσεβής θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, ο πόθος των Ελλήνων φιλάθλων να δουν τον Ροναλντίνιο στα γήπεδα της χώρας μας. Ο "Ρόνι" επιστρέφει στη Βραζιλία για να φορέσει τη φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα.

"Μένει λίγο ακόμη. Μόνο ένα 10% για να οριστικοποιήσουμε τη μεταγραφή. Ο Ροναλντίνιο θα είναι αναφορά, ξεχωριστή, από τις άλλες προσθήκες. Θα είναι το σχέδιο Ροναλντίνιο - Βάσκο. Είναι κάτι που πολύ κόσμος θεωρεί αδύνατο, αλλά εγώ έχω τη βεβαιότητα ότι θα γίνει πραγματικότητα", υποστήριξε ο πρόεδρος της "κρουζμαλτινο", Εουρίκο Μιράντα.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος άσος επιστρέφει μετά το σύντομο διάστημα στο Μεξικό στην πατρίδα του. Αυτή φορά όχι στο Μπέλο Οριζόντε (Ατλέτικο Μινέιρο) ή στο Πόρτο Αλέγκρε (Γκρέμιο), όπως στο παρελθόν. Ξανά στο Ρίο ντε Ζανέιρο, όπως την περίοδο 2012-2013 αλλά όχι για τη Φλαμένγκο.

Αλλά αυτή τη φορά θα είναι, για τη Βάσκο ντα Γκάμα. Εκεί θα κλείσει την καριέρα του, ο "Ντίνιο"; Ο χρόνος θα το δείξει...

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ