ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μάτος εναντίον Ροντρίγκο Σόουζα

Μάτος εναντίον Ροντρίγκο Σόουζα
Σόουζα Μάτος Ζιλμπέρτο INTIME SPORTS

Θυμάστε τους Ροντρίγκο Σόουζα και Μαρσέλο Μάτος; Πέρασαν για ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Περασμένα μεγαλεία. Από την χλιδή του Τσάμπιονς Λιγκ, επιστροφή στην πατρίδα Βραζιλία και τη δεύτερη κατηγορία. Μπορεί ο προορισμός να είναι ο ίδιος, όμως η διαδρομή που ακολούθησαν Σόουζα και Μάτος είναι εντελώς διαφορετική.

Ο πρώτος έβαλε τα γκολάκια του, αλλά ποιοτικά δεν ήταν για παραπάνω. Όσον αφορά τον δεύτερο, οι τραυματισμοί τον τσάκισαν με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία για μία μεγάλη καριέρα.

Στις αρχές Μαΐου οι δυο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού θα βρεθούν αντιμέτωποι για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, στο ματς Παϊσαντού - Μποταφόγκο.

"Έχω καλές αναμνήσεις από το παρελθόν", είπε αρχικά σε ΜΜΕ της Βραζιλίας ο Σόουζα ( κόστισε περίπου 3 εκ. ευρώ στους πράσινους το 2008) και συνέχισε: " Θα βρω αντίπαλο έναν παλιόφιλο. Τον Μάτος με τον οποίο παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό", κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Βραζιλία θεωρούν ότι Μάτος και Σόουζα είχαν όλα τα στοιχεία για να πραγματοποιήσουν μεγάλες καριέρας και γι αυτό το λόγο ασχολούνται αραιά και που μαζί τους.

Το αποτέλεσμα βέβαια δεν ήταν το αναμενόμενο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ