ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ξανά γαμπρός ο Πελέ

Ξανά γαμπρός ο Πελέ

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Πελέ, ετοιμάζεται στα 73 του χρόνια να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Πελέ θα νυμφευτεί την 48χρονη Γιαπωνέζα επιχειρηματία, Μάρσια Σιμπέλε Αόκι, που ο ίδιος την έχει χαρακτηρίσει (διατηρούν σχέση από το 2010) ως "το τελευταίο πάθος της ζωής μου".

Αυτή τη στιγμή η σύντροφος του "Βασιλιά" βρίσκεται ανάμεσα στην πόλη Πενάπολις όπου ζει και στην Γκουαρούζα όπου έχει σπίτι ο Πελέ, σύμφωνα πάντως με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL το ζευγάρι θα μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα στο Σάο Πάουλο.

Ο Πελέ ντύθηκε γαμπρός για πρώτη φορά το 1966, σε ηλικία ακόμα 25 ετών, με την Ροσεμέρι Τσόλμπι, με την οποία απέκτησε δύο κόρες (Κριστίνα και Τζένιφερ Κέλι) και έναν γιο (τον πρώην γκολκίπερ Εντίνιο ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και διακίνηση ναρκωτικών).

Τον Απρίλιο του 1994, δώδεκα χρόνια μετά το διαζύγιο με την πρώτη του γυναίκα, ο τρις πρωταθλητής κόσμου με τη Βραζιλία ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εκλεκτή της καρδιάς του εκείνη τη φορά ήταν ψυχολόγος η Ασιρία Σέιξας Λέμος, από την οποία απέκτησε δύο δίδυμες κόρες, τις Τζόσουα και Σελέστε που τώρα είναι 17 χρόνων".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ