ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Επιστρέφει ως παίκτης στη Σάντος ο Πελέ!

Επιστρέφει ως παίκτης στη Σάντος ο Πελέ!

Δεν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Πελέ σκοπεύει στα 70 του να επιστρέψει στην ενεργό δράση με τη φανέλα της Σάντος, προκειμένου να κατακτήσει το Διηπειρωτικό!

Όταν ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Αλβάρο ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο έριξε την ιδέα της επιστροφής του Πελέ στη Σάντος πολλοί έκαναν λόγο για αστείο.

Πλέον το ενδεχόμενο ο κορυφαίος ίσως ποδοσφαιριστής του κόσμου να φορέσει για λίγα λεπτά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία ο Πελέ, ο οποίος ενέπνευσε την Σάντος στο να κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες πριν από μερικούς μήνες, έχει δεχθεί αλλεπάλληλες κρούσεις από τον Ριμπέιρο προκειμένου να πραγματοποιήσει το "come back του αιώνα" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων τον Δεκέμβριο στην Ιαπωνία.

" Ο Πελέ είναι θετικός και μου υποσχέθηκε πως θα προπονηθεί προκειμένου να είναι έτοιμος για αγωνιστεί για λίγα λεπτά. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10" δήλωσε ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου από το Σάο Πάουλο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μάλιστα εξήγησε το κίνητρο της επιστροφής του Πελέ στην ενεργό δράση. " Ο Πελέ έχει κατακτήσει τρία Μουντιάλ (1958, 1962, 1970), όμως μόνο δύο φορές το Διηπειρωτικό Κύπελλο με τη Σάντος. Τώρα, 48 χρόνια μετά θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε επίπεδο συλλόγων ως μέλος της Σάντος".

Η ηλικία του 'Εντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομα του Πελέ αποτελεί τροχοπέδη στην υλοποίηση του πλάνου, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως θα επιτραπεί από τη FIFA η συμμετοχή του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ