ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Εξάμηνος αποκλεισμός λόγω επίθεσης σε διαιτητή!

Εξάμηνος αποκλεισμός λόγω επίθεσης σε διαιτητή!

Ο μέσος της Κορίνθιανς, Πέτρος, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για επίθεση στο διαιτητή της αναμέτρησης με τη Σάντος, για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. (VIDEO)

Η αθλητική δικαιοσύνη της Βραζιλίας, τιμώρησε με εξάμηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τον μέσο της Κορίνθιανς, Πέτρος, για χτύπημα στο διαιτητή της αναμέτρησης με τη Σάντος, στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Ο Πέτρος χτύπησε στην πλάτη το διαιτητή Ραφαέλ Κλάους κατά τη διάρκεια του "κλάσικο του Σάο Πάουλο" ανάμεσα στην Κορίνθιανς και τη Σάντος και μπορεί αυτό να μην έγινε αντιληπτό αμέσως, ωστόσο οι κάμερες μετάδοσης της αναμέτρησης, συνέλαβαν το γεγονός.

Ο δικαστής επέβαλλε εξάμηνο αποκλεισμό στον Πέτρος λόγω της πρόθεσής του, με τον μέσο της Κορίνθιανς αν και απογοητευμένο, να προσπαθεί να δικαιολογηθεί για ακόμη μία φορά.

"Η τιμωρία είναι ασύλληπτη. Αισθάνομαι σαν εγκληματίας, σαν serial-killer. Θλίβομαι που τα μέλη του Δικαστηρίου με αντιμετώπισαν με αυτόν τον τρόπο. Δεν προσπάθησαν να επιτεθώ στο διαιτητή και το ξέρει και αυτός. Χρησιμοποίησα το χέρι μου, για να προστατεύω".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ