ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αποδοκιμασίες και δυσαρέσκεια

Αποδοκιμασίες και δυσαρέσκεια
Νεϊμάρ Χουλκ

Δυσαρεστημένοι από τη στάση των οπαδών, οι οποίοι αποδοκίμασαν τη Βραζιλία, δήλωσαν οι Νεϊμάρ και Χουλκ, που ζήτησαν μεγαλύτερη στήριξη.

Με την ψυχή στο στόμα νίκησε χθες τη Νότια Αφρική η Βραζιλία, η οποία χρειάστηκε 74 λεπτά μέχρι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αυτό δεν άρεσε στους οπαδούς της "Σελεσάο", οι οποίοι της αποδοκίμασαν στο τέλος του αγώνα, προκαλώντας έτσι τη δυσαρέσκεια των Νεϊμάρ και Χουλκ.

"Όλοι γνωρίζουμε πως δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά τουλάχιστον νικήσαμε. Ήμουν πολύ απογοητευμένος με τους οπαδούς που μας γιούχαραν. Δε τους ζητάω να με συμπαθούν, τους ζητάω να υποστηρίζουν την εθνική τους ομάδα", είπε ο Νεϊμάρ απογοητευμένος στους δημοσιογράφους, ενώ λιγότερο ενοχλημένος έδειξε ο Χουλκ, ο οποίος σχολίασε:

"Αν μας υποστήριζαν από την αρχή του παιχνιδιού θα είχαμε σκοράρει περισσότερα τέρματα. Εμείς που παίζουμε σε μεγάλες ομάδες έχουμε ήδη συνηθίσει την πίεση του πλήθους. Οι οπαδοί θα έπρεπε να μας στηρίζουν περισσότερο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν μέρες που δεν πηγαίνουν όλα όπως τα θες".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ