ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Άγριο ξύλο στο Σάντος - Κορίνθιανς

Άγριο ξύλο στο Σάντος - Κορίνθιανς

Σκηνές άπειρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο "ντέρμπι του μίσους" του Σάο Πάουλο, ανάμεσα σε οπαδούς της Σάντος και της Κορίνθιανς. (VIDEO)

Η αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών της Σάντος και της Κορίνθιανς έκανε για ακόμη μία φορά την εμφάνισή της στο "Βίλα Μπελμίρο", με οπαδούς των δύο ομάδων να γίνονται πρωταγωνιστές σκληρών επεισοδίων, πριν από την έναρξη του "ντέρμπι του μίσους" του Σάο Πάουλο, για το Μπραζιλεϊράο.

Οι σκληροπυρηνικοί "σαντίστας" σε ραντεβού που είχαν (σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας) με τους αντίστοιχους "κοριντιάνος", όπως βλέπετε και στο βίντεο που ακολουθεί χρησιμοποίησαν σιδερολοστούς και καδρόνια, μετατρέποντας σε κόλαση τους δρόμους γύρω από το "Βίλα Μπελμίρο".

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι οπαδοί της Σάντος εγκλώβισαν τους αντίστοιχους της Κορίνθιανς, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να μην έχουν έξοδο διαφυγής.

Η Στρατιωτική Αστυνομία της βραζιλιάνικης μητρόπολης, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, άργησε εκκούσια να επέμβει, κλείνοντας τα μάτια σε ένα ακόμη θλιβερό συμβάν.

Οι σκηνές που βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί είναι σκληρές, ωστόσο αποτυπώνουν πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, πριν από τα "κλάσικο" κάθε πόλης.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ