ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πρώτη νίκη με Ντιόγκο

Πρώτη νίκη με Ντιόγκο

Ο Ντιόγκο σκόραρε στο 83' και με το πρώτο του φετινό γκολ χάρισε στην Πορτουγκέζα την πρώτη της φετινή νίκη και μάλιστα επί της πρωταθλήτριας, Φλουμινένσε, στην οποία δεν επέτρεψε να ανέβει στην κορυφή (video)

Με γκολ του Ντιόγκο στο 83ο λεπτό η Πορτουγκέζα πέτυχε σπουδαία νίκη επί της πρωταθλήτριας Βραζιλίας, Φλουμινένσε, με 2-1 στο "Estádio do Canindé".

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα χάρισε την πρώτη νίκη στην Πορτουγκέζα.

Δεν επέτρεψε έτσι στην "Φλου" να περάσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 5 αγωνιστικές, ενώ το ματς ήταν εξ αναβολής για την 2η αγωνιστική (είχε αναβληθεί λόγω της συμμετοχής της Φλουμινένσε στο Copa Libertadores).

Το σκορ για την Πορτουγκέζα άνοιξε ο Σόουζα στο 23' με μακρινό σουτ, ενώ απάντησε ο Ραφαέλ Σόμπις στο 37' με φοβερή εκτέλεση φάουλ.

Ο Ντιόγκο στο 83' χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 με εξαιρετική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

"Είναι πολύ όμορφο που επιστρέφω στα γκολ, ειδικά εδώ στο Canindé μπροστά στον φοβερό κόσμο μας", τόνισε ο Ντιόγκο αργότερα σε ραδιοφωνικό σταθμό και συμπλήρωσε: "Νιώθω ανακουφισμένος, αλλά ομολογώ και κουρασμένος έπειτα από αυτό το πολύ δύσκολο ματς. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, το αξίζαμε και ξέρουμε ότι σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα είναι πολύτιμες αυτές οι νίκες".

Πρώτη νίκη με Ντιόγκο

Η βαθμολογία (5 ματς)

1. Κοριτίμπα 11

2. Βιτόρια 10

3. Μποταφόγκο 10

4. Φλουμινένσε 9

5. Κρουζέιρο 8

6. Σάο Πάουλο 8

7. Γκρέμιο 8

8. Μπαΐα 8

9. Βάσκο ντα Γκάμα 7

10. Κρισιούμα 6

11. Ιντερνασιονάλ 6

12. Πορτουγκέζα 6

13. Κορίνθιανς 6

14. Φλαμένγκο 5

15. Ατλέτικο Παραναένσε 5

16. Σάντος 5

17. Γκοϊάς 5

18. Ατλέτικο Μινέιρο 4

19. Νάουτικο 4

20. Πόντε Πρέτα 3

Ο πίνακας των σκόρερς

4 γκολ

Φερναντάο (Μπαΐα)

Μάξι Μπιανκούτσι (Βιτόρια)

Έντερσον (Ατλ. Παραναένσε)

3 γκολ

Ντέιβιντ (Κοριτίμπα)

Ουίλιαμ (Πόντε Πρέτα)

Ραφαέλ Σόμπις (Φλουμινένσε)

Λουίς Φαμπιάνο (Σάο Πάουλο)

Πορτουγκέζα - Φλουμινένσε 2-1

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ