ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η ώρα του Ντιόγκο

Η ώρα του Ντιόγκο

Ο Ντιόγκο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται για ντεμπούτο με την Σάντος στο πρωτάθλημα, ενώ θα έχει τον ρόλο του Γκάνσο που λείπει με την εθνική. 10άρι δηλαδή!

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Ντιόγκο έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά, έτσι πιθανότατα έχει έρθει η ώρα για το ντεμπούτο του στο Brasileirão 2011.

Ο άσος που ανήκει στον Ολυμπιακό, τον χειμώνα πήγε από την Φλαμένγκο στην Σάντος, έπαιξε στα πρώτα ματς του Copa Libertadores (το οποίο κατέκτησε η Σάντος πρόσφατα), αλλά τον Απρίλιο τραυματίστηκε.

Στην 9η αγωνιστική του Brasileirão 2011 και συγκεκριμένα στο ντέρμπι με την Παλμέιρας την Κυριακή στο "Πακαεμπού" αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Νεϊμάρ και Γκάνσο απουσιάζουν με την εθνική Βραζιλίας στο Copa America και τα πράγματα... είναι δύσκολα για τα "ψάρια".

Έτσι, ο τεχνικός της Σάντος, Μουρισί Ραμάλιο, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ντιόγκο ως 10άρι, να παίξει δηλαδή στην θέση του Γκάνσο.

Την 11άδα της πρωταθλήτριας Νοτίου Αμερικής αναμένεται να αποτελούν οι: Ραφαέλ, Παρά, Εντού Ντρασένα, Ντουρβάλ, Λεό, Αρούκα, Ροντρίγκο Ποσεμπόν, Ντανίλο, Ντιόγκο, Ρικέλι και Μπόργκες.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ