ΒΕΛΓΙΟ

Στα ημιτελικά η Σταντάρ, με Ατζαγκούν η Κόρτραϊκ

Στα ημιτελικά η Σταντάρ, με Ατζαγκούν η Κόρτραϊκ

Στα ημιτελικά του Beker van België προκρίθηκε η Σταντάρ Λιέγης μετά από εκτός έδρας νίκη επί της Οστάνδης και η Κόρτραϊκ που διέλυσε την Γάνδη, με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να σκοράρει.

Παρά την άκρως ασταθή σεζόν, η Σταντάρ Λιέγης θα διεκδικήσει ένα τρόπαιο φέτος, μετά από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Beker van België. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Οστάνδης και πήρε το "εισιτήριο" για τη συνέχεια. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ριχάιρο Ζίβκοβιτς, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με τους Ραζβάν Μαρίν, Ορλάντο Σα και Ρενό Εμόν και πήραν τη νίκη, παρά τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις από τον Ζινιό Γκανό.

Πιθανή αντίπαλος στην επόμενη φάση θα είναι η Κόρτραϊκ, η οποία διέλυσε με 4-1 τη Γάνδη και πήρε κι αυτή "εισιτήριο" για τα ημιτελικά. Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκε και ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Η σύνθεση της Σταντάρ...

Ζιλέ, Φε, Λουγινταμά, Λαΐφης, Ποκονιόλι, Εντογκαλά, Άγκμπο, Μαρίν (89' Καρλίνιος), Εμποκού (80' Λούτσκεβιτς), Εμόν (84' Σολτς), Ορλάντο Σα

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Τρίτη

Κόρτραϊκ - Γάνδη 4-1 (6' Ρουγκό, 24' Ουαλί, 40' Ατζαγκούν, 74' Στογιάνοβιτς / 8' Σιλά)

Οστάνδη - Σταντάρ Λιέγης 2-3 (17' Ζίβκοβιτς, 90+3' Γκανό / 34' Ορλάντο Σα, 47' Μαρίν, 82' Εμόν)

Τετάρτη

Γκενκ - Βάασλαντ Μπέβερεν (21:00)

Μπριζ - Σαρλερουά (21:45)

Οστάνδη - Σταντάρ Λιέγης 2-3

Κόρτραϊκ - Γάνδη 4-1

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ