ΒΕΛΓΙΟ

Ο Αναστασίου στη... Γκενκ!

Ο Αναστασίου στη... Γκενκ!
INTIME SPORTS

Μια αποκάλυψη μεγατόνων έκανε βελγική ιστοσελίδα, αποκαλύπτοντας ότι ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Γκενκ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

Από το Βέλγιο έρχονται... τα ανησυχητικά νέα για τον Παναθηναϊκό, αφού ένα δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Αναστασίου είναι έτοιμος να μετακομίσει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας demorgen.be, ο Αναστασίου έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γκενκ, αλλά το κυριότερο, φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να την αποδεχτεί!

Μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίζεται να συνομιλεί εδώ και μερικές ημέρες με τη διοίκηση, οι διαπραγματεύσεις κύλησαν ομαλά και θα ταξιδέψει με... μεγάλο ενθουσιασμό στο Βέλγιο!

Ωστόσο, οι οπαδοί του Τριφυλλιού δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού φαίνεται πως η... πηγή του Βέλγου δημοσιογράφου τον οδήγησε σε γκάφα μεγατόνων...

Ο Αναστασίου δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον Παναθηναϊκό, πόσο μάλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή, παραμονές του πρώτου αγώνα των play off του Europa League και της έναρξης της Superleague...

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ