ΒΕΛΓΙΟ

Ο Σουάρες άνοιξε την πόρτα

Ο Σουάρες άνοιξε την πόρτα

Ο Ματίας Σουάρες αποκάλυψε ότι τον Ιούνιο θα φύγει από το Βέλγιο και την Άντερλεχτ, επηρεασμένος από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

"Μίλησα με τον μάνατζερ και τη γυναίκα μου ήδη. Για την προστασία της οικογένειας μου, αποφασίσαμε να φύγουμε τον Ιούνιο".

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Ματίας Σουάρες. Ο Αργεντίνος της Άντερλεχτ αποκάλυψε ότι μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο, καθώς για τον ίδιο το πλέον σημαντικό είναι η ασφάλεια της οικογένειας του.

"Η απόφαση μου δεν έχει να κάνει με την χώρα, η οποία είναι καταπληκτική. Αγαπώ το Βέλγιο και τους ανθρώπους εδώ. Μετά από συζήτηση με τον ατζέντη και τη σύζυγο μου αποφασίσαμε να φύγουμε τον Ιούνιο.

Μετά από όσα συνέβησαν στο Παρίσι, ο κόσμος άλλαξε εντελώς εδώ. Στους δρόμους και τα μαγαζιά δεν βλέπεις πια πολλούς ανθρώπους.

Βασικά δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους εξαιτίας του φόβου. Στις Βρυξέλλες έχουμε μια γειτονιά όπου ζουν πολλοί τζιχαντιστές, πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτές τις απαίσιες πράξεις. Δυστυχώς, συζητώντας με τη γυναίκα μου και κάποιους φίλους, όλοι ξέραμε ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί.

Όταν έγιναν οι επιθέσεις δεν ήμουν σπίτι. Ήμουν καθ' οδόν για την προπόνηση και το έμαθα ακούγοντας ράδιο. Φοβήθηκα.

Προσπάθησα να τηλεφωνήσω στην κόρη μου, να δω αν είναι καλά και αν έπρεπε να πάω να την πάρω. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι τρομακτικό για την οικογένεια σου. Γι' αυτό θα φύγουμε", τόνισε ο Ματίας Σουάρες, όντας επί της ουσίας ο πρώτος παίκτης που ανοίγει την πόρτα εξόδου από το βελγικό ποδόσφαιρο εξαιτίας των τρομοκρατικών χτυπημάτων στις Βρυξέλλες.

Να σημειώσουμε ότι ο Αργεντίνος κυνηγός βρίσκεται εκτός πλάνων του Μπέσνικ Χάσι στην Άντερλεχτ και οι σχέσεις του με τον τεχνικό της ομάδας των Βρυξελλών είναι κάκιστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Eικόνες από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες

Γίνεται τελικά το Βέλγιο - Πορτογαλία

Ναϊνγκολάν: "Φοβόμουν για βόμβες στην Αμβέρσα"

Ρουγκάλας: "Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε μένα αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες"

Τρομοκρατημένοι οι Βέλγοι διεθνείς

Ντοσεβί: "Νιώθω τυχερός που ταξίδεψα χθες"

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ