ΒΕΛΓΙΟ

Αναστασίου και Ατζαγκούν "τελείωσαν" τον Βάιλερ

Anderlecht coach Rene Weiler gestures during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Anderlecht and Manchester United at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Thursday, April 13, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Anderlecht coach Rene Weiler gestures during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Anderlecht and Manchester United at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Thursday, April 13, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Μετά την ισοπαλία (2-2) με την Κορτράικ των Αναστασίου και Ατζαγκούν η διοίκηση της Άντερλεχτ αποφάσισε να απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας τον Ρενέ Βάιλερ.

Πέρσι, οδήγησε την Άντερλεχτ σε μία εξαιρετική πορεία η οποία συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Europa League. Φέτος, τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά για την ομάδα του Βελγίου.

Κι αν κατέκτησε στις 22 Ιουλίου το Σούπερ Καπ κόντρα στη Ζούλτε Βάρεχεμ επικρατώντας με 2-1, η πορεία δεν ήταν ανάλογη.

Στο πρωτάθλημα η Άντερλεχτ βρίσκεται στην ένατη θέση έχοντας δύο νίκες, δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η τελευταία από αυτές ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τη διοίκηση της ομάδας η οποία αποφάσισε να απομακρύνει από τη θέση του προπονητή τον Ρενέ Βάιλερ.

Η Άντερλεχτ έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Κόρτραϊκ, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να χάνει την ευκαιρία για μία σπουδαία νίκη, καθώς κατάφερε να κάνει ανατροπή. Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα κάνοντας το 1-1 στο 52', απαντώντας έτσι στο τέρμα του Χαρμπαουί απ'το 23'. Στο 59' ο Τεντί Σεβαλιέ ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Χένρι Ονιεκούρου να δίνει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην Άντερλεχτ σκοράροντας στο 76'.

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ