ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τραγικό δυστύχημα με φίλο της Σαν Λορέντσο

Τραγικό δυστύχημα με φίλο της Σαν Λορέντσο

Θρήνος στην Αργεντινή καθώς ο αγώνας της Σαν Λορέντσο με την Ουρακάν σημαδεύτηκε από το θάνατο ενός οπαδού των γηπεδούχων που έπεσε από την κερκίδα.

Το αργεντίνικο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια ενός οπαδού της Σαν Λορένσο, ο οποίος λίγο πριν το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι για την ομάδα του κόντρα στην Ουρακάν (3-1) έπεσε από ύψος 50 μέτρων στο γήπεδο "Nuevo Gasometro" και βρήκε τραγικό θάνατο.

Πρόκειται για τον 24χρονο Πάμπλο Χιμένεθ, ο οποιός μάλιστα κατά την πτώση του από την κερκίδα (δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί τα αίτια) έπεσε πάνω σε έναν άλλο οπαδό που αποχωρούσε εκείνη τη ώρα από το στάδιο και τον τραυμάτισε.

Ο τραυματίας είναι ο 33χρονος Εστέμπαν Οτέρο που διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο "Pinero" του Μπουένος Άιρες, με τα ρεπορτάζ από τη "χώρα του τάνγκο" να αναφέρουν πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

"Πονάμε πολύ. Ένας οπαδός έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε", δήλωσε ο προπονητής της Σαν Λορένσο Εντγκάρδο Μπάουζα.

Σημειώνεται πως ο τραυματίας οπαδός είχε μαζί του στο γήπεδο τον 4χρονο γιο του ο οποιός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ λίγο πριν γίνει το μοιραίο ο εκφωνητής του γηπέδου έκανε εκκλήσεις στους οπαδούς να μην ανεβαίνουν στα κάγκελα γιατί υπήρχε κίνδυνος

Από την πλευρά της η Σαν Λορένσο εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νεκρού οπαδού της ενώ ενημέρωσε πως ο πρόεδρος και άλλα μέλη της διοίκησης πήγαν στο νοσοκομείο για να βρεθούν δίπλα στην οικογένεια του τραυματία φίλου της ομάδας.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ