ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Το μήνυμα του Τέβες για το ιστορικό πρωτάθλημα της Γιουβέντους

Το μήνυμα του Τέβες για το ιστορικό πρωτάθλημα της Γιουβέντους

Ο Κάρλος Τέβες βρίσκεται πλέον στη Μπόκα Τζούνιορς όμως δεν ξεχνάει την Γιουβέντους. Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε στην πρώην ομάδα του ενόψει της έναρξης της νέας Serie A.

"Θα είμαι πάντα ευγνώμων που μου επιτρέψατε να γράψω ιστορία. Οι σκέψεις μου και η μισή καρδιά μου παραμένουν εκεί με εσάς, αισθάνθηκα το Τορίνο σπίτι μου από την πρώτη ημέρα.

Η Γιουβέντους με έκανε να ξαναβρώ τη διάθεση να βάζω προκλήσεις στον εαυτό μου, για αυτό θα την ευχαριστώ πάντα", τονίζει ο "Απάτσε" σε ανοιχτή επιστολή του προς τους φίλους της Γιουβέντους η οποία δημοσιεύτηκε στην ιταλική εφημερίδα "La Stampa", και πρόσθεσε:

"Θα είναι ευχαρίστηση για μένα να τη στηρίζω από την Αργεντινή μέχρι να μπορέσει η ομάδα να γράψει ιστορία κατακτώντας το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα".

Σημειώνεται πως η Γιουβέντους μετράει τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα (2012, 2013, 2014, 2015) και φέτος θα κυνηγήσει το πέμπτο σερί για να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ των πέντε διαδοχικών σκουντέτι που έχει η ίδια από τον προηγούμενο αιώνα (1931, 1932, 1933, 1934, 1935).

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ