ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Θλίψη στη Ρίβερ για τη μητέρα του Γκαγιάρδο

Θλίψη στη Ρίβερ για τη μητέρα του Γκαγιάρδο

Σαν να μην έφτανε η κάκιστη αγωνιστική περίοδος που περνά με τη Ρίβερ Πλέιτ, ο τεχνικός της Μαρσέλο Γκαγιάρδο, έχασε τη μητέρα του, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θλίψη επικρατεί στο στρατόπεδο της Ρίβερ Πλέιτ στο άκουσμα της είδησης ότι η μητέρα του τεχνικού των "μιγιονάριος", Μαρσέλο Γκαγιάρδο, "έφυγε" από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η μητέρα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες από τις αρχές Οκτώβρη, με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιδείνωση τον τελευταίο καιρό.

Ο "Μουνιέκο" είχε προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο αυτή, όπως είναι φυσικό αναβλήθηκε μετά το θλιβερό γεγονός, απώλειας της μητέρας του.

Αυτό, ήρθε να προστεθεί στον εφιαλτικό μήνα που περνά - σε αγωνιστικό επίπεδο - ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ καθώς σε τέσσερις σερί αγωνιστικές έχει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να χάσει και το πλεονέκτημα που είχε στο πρωτάθλημα σε σχέση με τη Ράσινγκ, καθώς από το +8, βρέθηκε στο -2, ενώ εκκρεμεί και η ρεβάνς του ισόπαλου 0-0 με την Μπόκα Τζούνιορς για τα ημιτελικά του Copa Sudamericana.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ