ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Στο νοσοκομείο για το γόνατο ο Μαραντόνα

Argentine soccer legend Diego Maradona stands on stage during the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Argentine soccer legend Diego Maradona stands on stage during the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, αν το απαιτήσουν οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται στην Κολομβία.

Σε νοσοκομείο του Κάλι στην Κολομβία εισήχθη ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ο Αργεντινός αστέρας αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να χειρουργηθεί στο αριστερό γόνατο, όπου αισθάνεται πόνους εδώ και περίπου τέσσερις μήνες.

Ο Μαραντόνα ταξίδεψε μέχρι την Κολομβία ώστε να τον εξετάσει ο Χερμάν Οτσόα, ο γιατρός που του είχε χειρουργήσει το γόνατο και πριν από 17 χρόνια. "Πρόκειται για ένα γενικό τσεκ απ με έμφαση στα γόνατά του. Αξιολογούμε την κατάσταση και είναι απαραίτητες οι ακτινογραφίες και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων. Εν συντομία, κάνουμε τα πάντα ώστε να διαπιστώσουμε την κατάσταση των γονάτων και των αρθρώσεων και σε αυτό θα βασίσουμε την απόφασή μας για εγχείρηση", δήλωσε ο Οτσόα.

Τα τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Μαραντόνα μπορεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για ακόμα 6-8 ημέρες, όσο διενεργούνται οι εξετάσεις.

Παρ' όλα αυτά, θα προλάβει να βρεθεί στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, για το οποίο θα έχει δικό του σόου ονόματι "Από το Χέρι του 10" για το τηλεοπτικό κανάλι της Βενεζουέλας "TeleSur".

Photo credits:AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ