ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σοκ με δολοφονία παίκτη μετά από αγώνα

Σοκ με δολοφονία παίκτη μετά από αγώνα

Τραγικό θάνατο βρήκε ποδοσφαιριστής στο πλαίσιο αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος όταν δέχτηκε επίθεση με τούβλα στο κεφάλι από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η ποδοσφαιρική βία έκανε την εμφάνισή της για μία ακόμα φορά στην Αργεντινή και το θλιβερό είναι πως ο "βασιλιάς των σπορ" θρηνεί για την απώλεια ενός μέλους του, του 33χρονου Φράνκο Αντόνιο Νιέτο.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τίρο Φεντεράλ-Τσακαρίτα που είχε "ξεφύγει" τόσο εντός (συμπλοκές μεταξύ παικτών) όσο και εκτός γηπέδου (επεισόδια στις εξέδρες), με τον διαιτητή να αναγκάζεται να αποβάλλει έξι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον Νιέτο, και να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Δυστυχώς, τα πνεύματα παρέμεναν οξυμένα και μετά το τελικό σφύριγμα ήρθε το μοιραίο με θύμα τον αρχηγό της Τίρο Φεντεράλ, Φράνκο Νιέτο. Και αυτό γιατί κατά την φυγή του από το γήπεδο ο 33χρονος έπεσε πάνω σε οργανωμένους οπαδούς της Τσακαρίτα που τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις και εκεί η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο άτυχος παίκτης αρχικά δέχτηκε βρισιές, για να ακολουθήσουν χτυπήματα με μπουνιές και μπαστούνια ενώ τα δύο μοιραία χτυπήματα ήρθαν από τούβλα (!) στο κεφάλι του.

Αυτά τα δύο χτυπήματα ήταν αρκετά για να κόψουν το νήμα της ζωής του, παρά το γεγονός της άμεσης διακομιδής του σε νοσοκομείο αλλά και των δύο χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε άμεσα.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που έχει έρθει από την αστυνομία, έχουν ήδη συλληφθεί δύο άτομα για τη δολοφονία του 33χρονου αρχηγού της Τίρο Φεντεράλ, ενώ υπάρχουν φήμες ότι μεταξύ των υπευθύνων είναι ένας παίκτης και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της Τσακαρίτα.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ