ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σενάρια για επιστροφή Μπελούστσι στην Ρίβερ Πλέιτ

Σενάρια για επιστροφή Μπελούστσι στην Ρίβερ Πλέιτ

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ, ο Φερνάντο Μπελούστσι, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Έτοιμη για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα που θα σημάνει την επιστροφή της ομάδας σε πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι στην Ρίβερ Πλέιτ. Ο ιστορικός σύλλογος της Αργεντινής μαζεύει τα κομμάτια του από τον υποβιβασμό και προσπαθεί να κάνει νέα αρχή.

Τρανό παράδειγμα της όρεξης που έχουν για να ενισχύσουν την ομάδα, είναι η μεταγραφή του Νταβίντ Τρεζεγκέ , ο οποίος έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Γάλλος επιθετικός λοιπόν, αναμένεται να γίνει μέλος της Ρίβερ, όμως οι συμπατριώτες του αναφέρουν σε δημοσίευμά τους, πως μπορεί να έχει και συμπαίκτη τον Φερνάντο Μπελούτσι.

Ο Αργεντινός μέσος, ήταν αρχηγός των "εκατομμυριούχων" προτού αλλάξει ήπειρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού και η επιστροφή του σίγουρα θα σκόρπιζε χαμόγελα και θα ανέβαζε επίπεδο το ρόστερ της ομάδας.

Η γαλλική ιστοσελίδα "France Football" στο δημοσίευμα που τιτλοφορείται: "Μπελούστσι μαζί με Τρεζεγκέ στην Αργεντινή ;", γράφει για τα σενάρια επιστροφή του 28χρονου άσου, όμως εξηγεί ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι το 2015 και η ρήτρα αποδέσμευσης είναι στα 30.000.000 ευρώ!

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ