ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Παρουσίασε Τρεζεγκέ η Νιούελς

Παρουσίασε Τρεζεγκέ η Νιούελς

Και επίσημα παίκτης της Νιούελς Ολντ Μπόις είναι για τον επόμενο χρόνο ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο οποίος παρουσιάστηκε από τον αργεντίνικο σύλλογο.

Να συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο ήθελε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ και η Νιούελς Ολντ Μπόις του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ο 35χρονος πλέον Γάλλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την πρώην ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο και παρουσιάστηκε επίσημα.

Έρχεται για να καλύψει το κενό στην επίθεση που άφησε πίσω του ο Νάτσο Σκόκο, με τη μεταγραφή του στην Ιντερνασιονάλ.

Ο Τρεζεγκέ με τη μεγάλη πείρα του μπορεί να βοηθήσει τους Αργεντίνους να συνεχίσουν να βρίσκονται στο δρόμο των επιτυχιών. Το αγαπημένο του νούμερο, "17" επέλεξε να φοράει ο Γάλλος.

Έχει στεφθεί πρωταθλητής κόσμου το 1998 και Ευρώπης το 2000 με την εθνική Γαλλίας, ενώ σπουδαία καριέρα έκανε στη Γιουβέντους, όπου σκόραρε 138 γκολ σε 245 παιχνίδια και κατέκτησε 5 τίτλους.

Παρουσίασε Τρεζεγκέ η Νιούελς

Ο Γάλλος κατά την παρουσίασή του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και έτοιμος να ζήσει την εμπειρία: "Είναι μια εξαιρετική εμπειρία η Νιούελς. Αυτή η ομάδα έχει τρομερές φιλοδοξίες και θέλω να τη βοηθήσω να τις πετύχει".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ