ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέλη της Κίλμες, γάτες και σκύλοι!

Μέλη της Κίλμες, γάτες και σκύλοι!

Ο πιο παλιός σύλλογος της Αργεντινής, Κίλμες, προχωρά στην υλοποίηση μίας πρωτότυπης ιδέας κάνοντας μέλη του, γάτες, σκύλους κι άλλα κατοικίδια ζώα.

Τα τμήματα marketing των συλλόγων της Αργεντινής, πρωτοπορούν και πρωτοτυπούν. Μετά την Μπόκα Τζούνιορς που πούλησε κομμάτια από το χορτάρι του "Μπομπονέρα", τη Ρίβερ Πλέιτ που είχε πουλήσει αντικείμενα που είχαν πέσει στο "Μονουμεντάλ" κατά το "σούπερκλασικο" με τους "σενέισες" και την Ιντεπεντιέντε που προσκάλεσε τους οπαδούς της να βάψουν τους τοίχους του γηπέδου, τώρα πήρε σειρά, η Κίλμες.

Η πιο παλιά ομάδα της Αργεντινής, ιδρυθείσα την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου του 1899 καλεί τους ιδιοκτήτες σκύλων, γάτων καθώς κι άλλων κατοικίδιων, να εγγράψουν αυτά ως μέλη τους.

Προϋπόθεση για να γίνουν τα ζώα μέλη, είναι η φυσιολογική εισφορά που προορίζεται για την εγγραφή μέλους. Τα κέρδη; Έκπτωση σε κτηνίατρους και pet-shops.

"Η ιδέα, ήρθε απλά. Έχουμε ανάγκη από χρήματα. Για εμένα, όλος ο κόσμος είναι Μάτε (παρατσούκλι της Κίλμες), ακόμη κι οι σκύλοι. Έτσι, δίνουμε την ευκαιρία στα μέλη μας, να μεταδώσουν το πάθος τους για τα χρώματα της ομάδας, και στα ζώα τους. Είμαστε η πρώτοι, που το κάνουμε.", υποστήριξε στην Clarin, ο Χουάν Μανουέλ Σάντσες, εκπρόσωπος Τύπου, της ομάδας. Η Κίλμες αγωνίζεται στην τρίτη εθνική κατηγορία της Αργεντινής, και είναι πρώτη στην κατάταξή της.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ