ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ξύλο και πέντε αποβολές στο... φιλικό Μπόκα - Ρίβερ

Ξύλο και πέντε αποβολές στο... φιλικό Μπόκα - Ρίβερ

Ο διαιτητής του... φιλικού αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με τη Ρίβερ Πλέιτ έδειξε πέντε φορές την κόκκινη κάρτα. Στο παιχνίδι, οι παίκτες των δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια και η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά (VIDEO).

Φιλικό παιχνίδι και Μπόκα - Ρίβερ δεν πάνε μαζί. Ό,τι χαρακτηρισμός και να μπει σε μια μεταξύ τους μάχη, πάντα θα είναι πόλεμος χαρακωμάτων. Είναι τέτοια η ιστορία των δυο ομάδων και τόσα τα σκηνικά, που η κατάσταση είναι εύκολο να ξεφύγει, όποιοι παίκτες και αν φορούν την φανέλα τους.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό τουρνουά προετοιμασίας και η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά, όταν οι παίκτες ήρθαν στα χέρια και έπεσε πολύ ξύλο. Μάλιστα, ήταν τέτοια η ένταση στο ματς, ώστε ο διαιτητής αναγκάστηκε να δείξει συνολικά πέντε φορές την κόκκινη κάρτα.

Για τη Μπόκα αποβλήθηκαν οι Σίλβα, Περούτσι και Ντίας και για τη Ρίβερ οι Μαϊντανά και Πισκουλίτσι, ενώ για την ιστορία σκόρερ ήταν ο Πισκουλίτσι με εκτέλεση πέναλτι στο 19ο λεπτό του αγώνα. Βέβαια, όταν έχει γίνει τέτοιο σκηνικό, το τελευταίο που ενδιαφέρει, είναι το τελικό σκορ.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ