ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η υπόθεση Νούνιες απειλεί την Ιντεπεντιέντε

Η τελευταία ευκαιρία της Ιντεπεντιέντε για τη ρύθμιση της οφειλής προς τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Νούνιες είναι την Παρασκευή, διαφορετικά η ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία.

Την Παρασκευή θα παρουσιαστεί η διοίκηση της Ιντεπεντιέντε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της FIFA προκειμένου να ρυθμίσει το χρέος της απέναντι στον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Λεονέλ Νούνιες.

Η Ιντεπεντιέντε, που βρίσκεται στην δεύτερη τη τάξει, εθνική κατηγορία στην τέταρτη θέση της συνολικής κατάταξης και εν μέσω διοικητικών αναταράξεων, οφείλει στον Ολυμπιακό, δύο εκατομμύρια και σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με την πληρωμή,δεν εξοφλήσει το χρέος ή σε δεν παρουσιάσει μια φόρμα σταδιακής αποπληρωμής του, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι θα πέσει στην 11η θέση της κατάταξης και θα απολέσει κατά πολύ, το όνειρο της ανόδου.

Την Ιντεπεντιέντε θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της Χαβιέ Καντέρο, ο οποίος δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται για πολύ σε αυτή την θέση. Ο νυν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί την ιστορική ομάδα της Αργεντινής καθώς είναι και ο Λεγκισαμόν της Άρσεναλ Σαραντί που σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον σύλλογο της Αβεζανέδα.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ