ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Δεν το βάζει κάτω ο Γκαλέτι

Δεν το βάζει κάτω ο Γκαλέτι

Διαβάστε στο Sport24.gr πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Η επιστροφή στις προπονήσεις της Εστουντιάντες και η αγωνία ακόμη και των γιατρών για την επάνοδο του!

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συνεχίζει την προσπάθεια του προκειμένου να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να αποσυρθεί με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί.

Λίγες εβδομάδες μετά τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στην υγεία του, όπου αναγκάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Εστουντιάντες.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του Γκαλέτι θέλουν να τον αποφορτίσουν αναφορικά με την σφοδρή επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο.

Δεν θέλουν να τον πιέσουν, ούτε να του καλλιεργήσουν εσφαλμένες προσδοκίες.

Ο Αργεντινός αισθάνεται καλά εκφράζει την επιθυμία να συνεχίσει να προπονείται. Την ίδια στιγμή πάντως οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της αποθεραπείας τους Γκαλέτι δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν πως το σώμα του θα ανταποκριθεί στην προπσπάθεια που καταβάλει για επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

Στον Γκαλέτι έχει δοθεί άδεια για να προπονείται, ωστόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής δεν έχει ανάψει ακόμη το πράσινο φως προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ