ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Απέρριψε την Μπόκα Τζούνιορς ο Σκόκο

ROSARIO, ARGENTINA - JULY 03: Ignacio Scocco of  Newells Old Boys celebrates the second goal of Newell's Old Boys during a match as part of the Bridgestone Libertadores Cup 2013 at Marcelo Bielsa stadium on July 3, 2013 in Rosario, Argentina. (Photo by Emiliano Lasalvia/LatinContent/Getty Images)
ROSARIO, ARGENTINA - JULY 03: Ignacio Scocco of Newells Old Boys celebrates the second goal of Newell's Old Boys during a match as part of the Bridgestone Libertadores Cup 2013 at Marcelo Bielsa stadium on July 3, 2013 in Rosario, Argentina. (Photo by Emiliano Lasalvia/LatinContent/Getty Images) 2013 LATINCONTENT

Ο Νάτσο Σκόκο θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του μόνο για λογαριασμό της Νιούελς Ολντ Μπόις αποδεικνύοντάς το εμπράκτως με την απόρριψη ενδιαφέροντος εκ μέρους της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, σε περίπτωση που επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του θα το κάνει μόνο για την αγαπημένη του Νιούελς Ολντ Μπόις κάτι που το απέδειξε απορρίπτοντας το ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς.

' 'Η σκέψη του Νάτσο είναι να επιστρέψει στην Νιούελς Ολντ Μπόις. Είναι η προτεραιότητά του σε περίπτωση που επιστρέψει στην Αργεντινή. ", διεμήνυσε ο μάνατζερ του Αργεντινού μέσου της Σάντερλαντ με το ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς να πέφτει στο κενό και την διοίκηση της ομάδας να στρέφεται, πλέον, στην περίπτωση του Σβίτανιτς.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ