ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αγκουέρο: "Σκέφτομαι ότι είμαι κακός παίκτης"

Αγκουέρο: "Σκέφτομαι ότι είμαι κακός παίκτης"

Ο Σέρχιο Αγκούερο έχασε πέναλτι στην ήττα της Αργεντινής από την Παραγουάη και σε μια υπερβολική δόση (αυτο)κριτικής, υποστήριξε πως μερικές φορές σκέφτεται ότι είναι κακός παίκτης.

Η Αργεντινής έσπασε πολλά αρνητικά ρεκόρ στην Κόρδοβα με την ήττα από την Παραγουάη, κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ 2018 και ο Σέρχιο Αγκούερο παραδέχθηκε ότι τίποτα δεν κύλησε όπως το είχε σχεδιάσει, ενώ έφθασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι μερικές φορές σκέφτεται ότι είναι κακός παίκτης.

"Τα πράγματα δεν εξελίχθησαν όπως περιμέναμε. Έχασα ένα πέναλτι και δεν ήταν η ημέρα μου. Δεν κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα, αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο νέο σχήμα, έχω παίξει ξανά σε αυτή τη θέση αλλά δεν έχει σχέση. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαι κακός παίκτης - όταν είμαι στην εθνική - αλλά αυτό δε συμβαίνει όταν είμαι στην Αγγλία. Θα κάνω κάτι για να αποδείξω ότι μπορώ να έχω επιτυχία με την εθνική. Πρέπει να ενσωματώσω το ποδόσφαιρό μου σε αυτό του προπονητή και όλα θα αλλάξουν", υποστήριξε σχετικά με τον ίδιο και τον Εντγκάρδο Μπάουσα ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ