ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζωντανεύει το κλειστό του Γαλατσίου

Ζωντανεύει το κλειστό του Γαλατσίου
INTIME SPORTS

Το Ολυμπιακό κλειστό του Γαλατσίου το οποίο παρέμενε ανενεργό αναμένεται να πάρει και πάλι ζωή με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την αξιοποίησή του. Σενάρια για Παναθηναϊκό και... παγοδρόμιο.

Μία από τις πολλές εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που παραμένουν δίχως καμία χρήση είναι και το κλειστό του Γαλατσίου. Στο παρελθόν έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τη χρησιμοποίησή του ακόμα και ως εμπορικό κέντρο ωστόσο κανένα δεν προχώρησε.

Αυτή τη φορά γίνεται νέα προσπάθεια ώστε να αποκτήσει και πάλι ζωή το κλειστό με το πιο έντονο ενδιαφέρον να προέρχεται από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Ο Κωνσταντίνο Κωτσάτος ήδη είχε τις πρώτες επαφές σχετικά με το θέμα και φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Ειδικά η πλευρά του Δήμου Γαλατσίου δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να προχωρήσει το θέμα.

Η συγκατάθεση του Δημάρχου

Ήδη, τόσο με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, όσο και με δήλωση του Δημάρχου Γαλατσίου υπάρχει θετική αντιμετώπιση στην πρόταση της ΑΕΚ για χρησιμοποίηση του κλειστού.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίρος τόνισε: "Μετά από πολυετή αγώνα επιτέλους το όνειρο κάθε Γαλατσιώτη, να είναι το ΠΑΛΑΙ χώρος αθλητισμού και πολιτισμού, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ως διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι ο συγκεκριμένος χώρος να μην μείνει άλλο αναξιοποίητος, ούτε να μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο, αλλά να αποτελέσει κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού για το Γαλάτσι".

Ζωντανεύει το κλειστό του Γαλατσίου

Ανακοίνωση για το θέμα έχει βγάλει και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ τονίζοντας: " Συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο αναφορικά με την χρήση του Ολυμπιακού κλειστού της περιοχής από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συναινέσει για να πάρει την χρήση του κλειστού η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και πλέον θα ενταθούν οι επαφές με το ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) όπου και ανήκουν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις".

Ο Παναθηναϊκός και το παγοδρόμιο

Την ίδια ώρα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "ered.gr" η οποία ασχολείται με το χώρο τον ακινήτων υπάρχουν ακόμα δύο μνηστήρες για το συγκεκριμένο κλειστό.

Ο πρώτος είναι ο Παναθηναϊκός με το δημοσίευμα να αναφέρει την πρόθεση της ΚΑΕ να φύγει από το ΟΑΚΑ, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Την ίδια ώρα ενδιαφέρον υπάρχει και από τον επιχειρηματία, Κωνσταντίνο Ζυγουράκη. Ο κ. Ζυγουράκης είναι υπεύθυνος της εταιρείας κατασκευής παγοδρομίων και θεματικών πάρκων White Fantasy και στόχος του είναι η δημιουργία παγοδρόμιο.

Πάντως, για το συγκεκριμένο κλειστό ο μεγάλος βραχνάς είναι η συγκρούσεις ανάμεσα σε ΤΑΙΠΕΔ και ΕΤΑΔ οπότε ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή και ανάμεσα στους δύο φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ