Βασιλειάδης: "Τα fake news δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά"

Βασιλειάδης

Βασιλειάδης: "Τα fake news δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά"

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μέσω twitter πήρε θέση για δημοσίευμα που αναφέρει ότι πηγαίνουν στις Ομοσπονδίες οι ατομικές ιδιωτικές χορηγίες των αθλητών και κάνει λόγο για fake news.

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, διέψευσε ρεπορτάζ ιστοσελίδας με τίτλο "Στις ομοσπονδίες οι ατομικές (ιδιωτικές) χορηγίες των αθλητών", κάνοντας λόγο για fake news που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

Το εν λόγω δημοσίευμα, γράφει πως αρθρο σχετικά με τις ατομικές χορηγίες των αθλητών σκέφτονται να συμπεριλάβουν στο νέο αθλητικό νόμο, με τις ομοσπονδίες να είναι αυτές που θα λαμβάνουν τα χρηματικά ποσά.

Ο υφυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν έχω κρίνει ποτέ δημοσιογράφους αλλά τα fake news δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά... Πραγματικά λυπάμαι...".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24