Βασιλειάδης: "Δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β."

Βασιλειάδης

Βασιλειάδης: "Δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β."

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β.

Τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την απόρριψη της αίτησης για αναστολή της εκτέλεσης ποινής της Ηριάννας Β. είναι γνωστά. Το σκεπτικό της απόφασης επικαλείται "ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πράξεων" στα οποία προέβη και σας το παρουσίασε αναλυτικά το News247.gr.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών που θέλει την Ηριάννα Β. να έχει συγγενικές σχέσεις με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Τις συγκεκριμένες φήμες αναπαρήγαγαν χρήστες των Social Media, αλλά και διάφορα blogs. Έτσι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις συγκεκριμένες φήμες προέβη σε μία δήλωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

"Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι" αναφέρει χαρακτηριστικά.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24