ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ στο Μοσχάτο με γνωστό Παραολυμπιονίκη: Σκότωσε τον υπάλληλό του!

Σοκ στο Μοσχάτο με γνωστό Παραολυμπιονίκη: Σκότωσε τον υπάλληλό του!

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη μετά το άγριο φονικό που έγινε μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, δράστης του οποίου είναι γνωστός Παραολυμπιονίκης.

Οι πρώτες πληροφορίες το βράδυ της Πέμπτης ανέφεραν ότι άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εισήλθαν περίπου στις 23:00 σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος και πυροβόλησαν εναντίον ενός άτυχου υπαλλήλου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Λίγο αργότερα ήρθε η μεγάλη ανατροπή καθώς τον υπάλληλο τον σκότωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ο οποίος τον "εκτέλεσε" με μία σφαίρα στο κεφάλι και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε στο σπίτι του.

Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην Ασφάλεια Αττικής για να τον ανακρίνουν και να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη στο πρακτορείο και τι οδήγησε σε αυτό αιματηρό ξεκαθάρισμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το δράστη να έχει ομολογήσει, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους για τους οποίους πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο υπάλληλό του. Πηγές αναφέρουν ότι ο καυγάς που κατέληξε στο φονικό έγινε για μία γυναίκα.

Το σοκ στην τοπική κοινωνία του Μοσχάτου- και όχι μόνο- είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς ο 39χρονος δράστης είναι γνωστός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν με τα ελληνική χρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ