ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SMS για τον Ολυμπιακό

SMS για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρουσίασε το πρόγραμμα "Ολυμπιακός 2020" για τη λύση των οικονομικών προβλημάτων των τμημάτων.

"Να βάλουμε όλοι ένα γκολ για τον Ολυμπιακό", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος "Ολυμπιακός 2020".

Πρόκειται για το πρόγραμμα που εκπόνησε ο ερασιτέχνης προκειμένου να λυθούν άμεσα τα οικονομικά προβλήματα στα τμήματα και να δοθεί βάση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ώστε να αναδειχθούν νέα ταλέντα.

Το πρώτο μέτρο δράσης είναι τα περίφημα sms. Με ένα... κενό μήνυμα στο 54080 ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού προσφέρει ένα ευρώ (1,48 ευρώ για την ακρίβεια, αλλά τα 0.48 ευρώ θα δοθούν στην εταιρεία με την οποία συνεργάζονται οι "ερυθρόλευκοι") στην προσπάθεια του ερασιτέχνη. Ο στόχος, όπως υποστήριξε ο ο κ.Καραχάλιος είναι να "συγκεντρωθούν 3.000.000 ευρώ. 3.000.000 κέρματα".

Ανακοινώθηκε επίσης και επίσημα η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα στο "Καραϊσκάκη" στις 23 Μαρτίου ανάμεσα στους All Stars του Ολυμπιακού και στον Ερυθρό Αστέρα.

Θα ακολουθήσουν ένα πάρτι γενεθλίων του συλλόγου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον ερχόμενο Απρίλιο και μια "ειδική διαδρομή στη Φόρμουλα 1".

Κι επειδή η διατύπωση δεν ήταν απόλυτα σωστή το πλάνο είναι λίγο πριν από τη διεξαγωγή του Grand Prix της Φόρμουλας 1 στην Κωνσταντινούπολη (6-8/5) είναι να γίνουν αγώνες 5χ5 στον Πειραιά με πιθανή τη συμμετοχή οδηγών της F1, ενώ ένα τουλάχιστον μονοθέσιο της F1 θα διασχίσει τους δρόμους του Πειραιά. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για το μονοθέσιο του Ολυμπιακού στη Superleague Formula.

Μεγάλη ανταπόκριση

Το πρώτο sms εστάλη στις 15.27 και μέχρι τις 16.00 τα μηνύματα είχαν φτάσει τα 1.000. Μέσω της ιστοσελίδας www.redpeople.gr οι φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της εκστρατείας, ενώ θα δοθούν και τα ανάλογα κίνητρα (πχ.εισιτήρια) στους φίλους του Ολυμπιακού.

Πέντε θα είναι οι στόχοι για την καλυτέρευση της οικονομικής κατάστασης του ερασιτέχνη: " Η καμπάνια των sms, τα έσοδα από τις εκδηλώσεις, οι χορηγίες, οι δωρεές και το ίντερνετ".

Επίσης, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα έχουν σχηματιστεί και 20 ομάδες δράσης, τις οποίες θα συγκροτούν αθλητές του Ολυμπιακού, επιχειρηματίες. Ήδη έχει σχηματιστεί ομάδα δράσης δημοσιογράφων!

Κοσμοσυρροή

Το παρών στην εκδήλωση στο στάδιο "Καραϊσκάκη" έδωσαν τα μέλη των ομάδων βόλεϊ (ανδρών), πόλο (ανδρών και γυναικών), αθλητές στίβου, μικρά παιδιά που στελεχώνουν τις ακαδημίες, οι προπονητές Γιάννης Καλμαζίδης, Βαγγέλης Πάτερος, Χάρης Παυλίδης και Φλώρα Ρεντούμη και βέβαια η "ψυχή" του τμήματος στίβου, ο Τάκης Βεντίκος

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό "πρωτιά του Πειραιά", εκπρόσωποι της Νομαρχίας Πειραιά, επιχειρηματίες, ο Γιώργος Λούβαρης, ο Κώστας Μπαρμπής, ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος (σ.σ. καθόταν στο πάνελ δίπλα στον πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη).

Το λόγο πήραν όλοι οι αρχηγοί των ομάδων του Ολυμπιακού με τον αρχηγό της ομάδας πόλο, Νίκο Δεληγιάννη να κλέβει την παράσταση, λέγοντας " το τμήμα πόλο είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της κατάστασης τα τελευταία 2 χρόνια. Σήμερα παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα που φαντάζει πολύ φιλόδοξο και ελπίζουμε όλοι να φέρει αποτελέσματα. Ο κ. Καραχάλιος που είναι λαμπρός στον τομέα του και στη δουλειά του, συνηθίζει να τα βλέπει όλα άσπρα. Να μας επιτρέψετε εμάς να τα βλέπουμε όλα μαύρα. Θέλω να παρακαλέσω εσάς, τον κ. Μαρινάκη, τους κ.κ. Αγγελόπουλος και τους Ολυμπιακούς που είναι από την Μελβούρνη μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο να τα δουν όλα κόκκινα".

οιΣτα "πηγαδάκια" μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου τόσο οι αθλητές, όσο και οι προπονητές εκθείασαν την προσπάθεια των ανθρώπων του ερασιτέχνη, ωστόσο συζητούσαν ότι αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει μόνιμη λύση και πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που να ενισχύσουν οικονομικά τον ερασιτέχνη.

" Στόχος είναι να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη", κατέληξε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ