ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρισβάς: "Δεν φταίει ο κόσμος"

Ρισβάς: "Δεν φταίει ο κόσμος"
INTIME SPORTS

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς άφησε υπονοούμενα ότι "άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους".

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς εξήγησε ότι δεν ευθύνεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού για την αποτυχία της συναυλίας της Άννας Βίσση για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Πρόσθεσε ότι ο ερασιτέχνης έχασε μόνο τα προσδοκώμενα κέρδη, αφού το κόστος της οργάνωσης το κάλυψαν ο ίδιος και ο Μάνος Κρεζίας. Τα έξοδα έφτασαν στα 100.000 ευρώ.

" Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες και η στενοχώρια του κόσμου για το ποδόσφαιρο έπαιξαν το ρόλο τους. Κακά τα ψέματα, ο περισσότερος κόσμος για το ποδόσφαιρο ενδιαφέρεται. Όταν ο κόσμος είναι πληγωμένος από αυτά που συμβαίνουν, όταν βλέπει την ομάδα του να ανεβαίνει έναν Γολγοθά, πώς θα έρθει εύκολα σε μια συναυλία. Όλα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Εμείς πάντως δεν κακίζουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν φταίνε σε τίποτα. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους", είπε με νόημα ο κ.Ρισβάς σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναφέρθηκε και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που έχει επαγγελματικά συμβόλαια αναφερόμενος στο βόλεϊ με τις υψηλές αμοιβές των αθλητών.

"Ο όρος ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ουτοπία. Δεν υπάρχει ερασιτεχνικός αθλητισμός. Πρέπει κάποια στιγμή τα ερασιτεχνικά τμήματα να ξαναγίνουν ερασιτεχνικά. Ίσως έτσι το ευχαριστηθεί και ο κόσμος περισσότερο. Θα πρέπει να χαμηλώσουν τα μπάτζετ όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα. Δεν έχουν έσοδα, χορηγοί δεν υπάρχουν. Είναι ουτοπικό να έχουμε τόσο υψηλά συμβόλαια από τη στιγμή που ο κόσμος έρχεται σε 3-4 ματς το χρόνο. Γίνονται λάθη στον ερασιτεχνικό χώρο. Αυτός ο ανταγωνισμός στο βόλεϊ, που είναι και το πιο πιασάρικο από τα ερασιτεχνικά αθλήματα, πρέπει να συνεχιστεί με αυτά τα τεράστια συμβόλαια; Δεν είναι ντροπή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο και μετά να μην τον πληρώνεις; Εγώ ντρέπομαι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ