ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πίσω στον Καναδά για… online πόκερ

Πίσω στον Καναδά για… online πόκερ

Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη! Αυτό αποκάλυψε μέσω twitter ο Ντάνιελ Νεγκράνου, καθώς λόγω της «Black Friday», δεν έχει τη δυνατότητα να παίζει online πόκερ.

Ο Νεγκράνου, πάντως, δεν είναι ο μοναδικός επαγγελματίας παίκτης που σκέφτεται να μετακομίσει εξαιτίας της «Μαύρης Παρασκευής», αφού αρκετοί παίκτες έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να φύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Νεγκράνου έκανε την αποκάλυψη αυτή στο twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: « Θα με βρείτε στο PokerStars.com μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσει το WCOOP! Σκοπεύω να μετακομίσω στο Τορόντο. Θα έχει πλάκα!».

Η λύση που προτιμάει ο Νεγκράνου φέρεται να είναι και η πιο βατή για τους επαγγελματίες που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού το online πόκερ στον Καναδά συνεχίζει να είναι νόμιμο.

Ο «KidPoker» που σύντομα θα εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακολουθεί την ίδια «διαδρομή» του Αμερικανού Ολιβιέ Μπουσκέ, ο οποίος παρότι δεν κατάγεται από τον Καναδά, αποφάσισε πρόσφατα να μετακομίσει εκεί για να μπορεί να παίζει online πόκερ.

Όσον αφορά στην πορεία του Νεγκράνου στο WSOP, ο Καναδός που πήρε μέρος σε πάρα πολλά events, κατάφερε να μπει μόλις δύο φορές στα χρηματικά έπαθλα – μία από τις χειρότερες πορείες του στη διοργάνωση – κατακτώντας την 59η θέση στο Event #13 για $4.998 και την 20η στο Event #40 για $24.942.

Ενώ, στο πιο πρόσφατο event που έλαβε μέρος, στο Event #55, The Poker Player's Championship με buy-in $50.000, αποκλείστηκε τελικά στην Day 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ