ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκόσμια ημέρα μαζικής άθλησης την Τετάρτη

Παγκόσμια ημέρα μαζικής άθλησης την Τετάρτη

Αρκετές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Αθήνα την Τετάρτη (29/5) με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα μαζικής άθλησης.

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Μαζικής Άθλησης-Fitness Day 2013 και με κεντρικό μήνυμα «Η Άθληση δεν είναι προορισμός ....Είναι τρόπος ζωής!!!» περισσότερα από 200 γυμναστήρια μέλη του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. ΚΑΙ Σ.Ι.Γ.Α. την Τετάρτη 29 Μαίου θα δεχθούν όλους τους πολίτες εντελώς δωρεάν για να αθληθούν και να γνωρίσουν τις παρεχόμενες από τα γυμναστήρια υπηρεσίες άθλησης και να ενημερωθούν από τους γυμναστές σε ότι αφορά την άθληση .

Παράλληλα η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ,ο Πανελλήνιος Σύνδεσμός Γυμναστηρίων Αττικής και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής διοργανώνουν μια σειρά από ενέργειες και εκδηλώσεις.

Θα πραγματοποιηθούν σε διάφορους κεντρικούς σταθμούς του ΜΕΤΡΟ επιδείξεις προγραμμάτων σωματικής άσκησης, από τετραμελείς ομάδες και θα διανεμηθεί στο κοινό σαραντασέλιδο έντυπο το οποίο περιλαμβάνει κείμενα για τα οφέλη της άσκησης στην υγεία και οδηγό γυμναστηρίων Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ