ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός Ελληνοαμερικανός άσος του φούτμπολ

Νεκρός Ελληνοαμερικανός άσος του φούτμπολ

Ο Ελληνοαμερικανός, Κώστας Καραγιώργος, που ήταν αγνοούμενος από την περασμένη Τετάρτη, βρέθηκε νεκρός σε κάδο σκουπιδιών και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοπυροβολήθηκε.

Από την περασμένη Τετάρτη ήταν αγνοούμενος ο 22χρονος Ελληνοαμερικανός άσος του αμερικάνικου φούτμπολ, Κώστας Καραγιώργος, ο οποίος δυστυχώς βρέθηκε νεκρός σε κάδο σκουπιδιών και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν για αυτοπυροβολισμό.

Αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ που είχε στο κορμί του και ο αστυνομικός, Ριτς Βάινερ, ανέφερε πως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, όμως ήταν μέσα στον κάδο και το όπλο ήταν δίπλα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του είπε στις Αρχές ότι την Τετάρτη το βράδυ έλαβε μήνυμα από τον γιο της που της ζητούσε συγγνώμη αν την ντροπιάσει.

Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης και στο οικογενειακό γεύμα των Ευχαριστιών. Επίσης, μαρτυρίες συγκατοίκων του αναφέρουν πως έφυγε φορώντας μαύρα ρούχα και πως είπε ότι πάει μια βόλτα.

"Το Πανεπιστήμιο του Οχάιο είναι σοκαρισμένο και λυπημένο ακούγοντας την είδηση του θανάτου του σπουδαστή και αθλητή Κώστα Καρατζόρτζ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν, γιατί περνούν δύσκολες στιγμές", αναφέρει η ανακοίνωση του πανεπιστημίου.

Νεκρός Ελληνοαμερικανός άσος του φούτμπολ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ