ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέιτ Έμπνερ: Από το NFL στο... ράγκμπι για χάρη της Team USA

Samurai International (in white) defeats Natixis HKFC (in white and black stripes) 29 to 0 during Day 1 (Pool D) of GFI HKFC Rugby Tens 2016 on 06 April 2016 at Hong Kong Football Club in Hong Kong, China. Photo by Juan Manuel Serrano / Power Sport Images
Samurai International (in white) defeats Natixis HKFC (in white and black stripes) 29 to 0 during Day 1 (Pool D) of GFI HKFC Rugby Tens 2016 on 06 April 2016 at Hong Kong Football Club in Hong Kong, China. Photo by Juan Manuel Serrano / Power Sport Images PHOTO BY JUAN MANUEL SERRANO / POWER SPORT IMAGES

Ο Νέιτ Έμπνερ θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NFL που θα αγωνιστεί σε επίσημη διοργάνωση ως παίκτης του ράγκμπι!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο θα δώσουν την ευκαιρία στον Νέιτ Έμπνερ να ξεχωρίσει, γράφοντας ιστορία. Ο παίκτης των New England Patriots του NFL θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία που θα συμμετάσχει σε επίσημο τουρνουά ως αθλητής του ράγκμπι!

Τι κι αν τα δύο αθλήματα διαφέρουν αρκετά, κυρίως σε ό,τι αφορά την αθλητική περιβολή των συμμετεχόντων; Ο 27χρονος "safety" της αμερικανικής ομάδας θα είναι μέλος της Team USA που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με σκοπό να οδηγήσει την "αστερόεσσα" στην κορυφή. Πρόκειται ούτως ή άλλως για ένα... ιστορικό ραντεβού αυτό που θα δοθεί στο Ρίο, αφού το ράγκμπι επιστέφει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων μετά από 92 (!) χρόνια.

Παρεμπιπτόντως, οι ΗΠΑ θα κατέβουν στο Ρίο με σκοπό να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν το μακρινό 1924! Μία αποστολή δύσκολη μεν, αλλά όχι ακατόρθωτη αν κρίνει κανείς από την ποιότητα των παικτών της Team USA.

Αν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής ο Νέιτ Έμπνερ; Μάλλον όχι αφού αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί ως αθλητής του ράγκμπι. Βλέπετε, πρόκειται για έναν αθλητή που έχει εμπειρία κι από τα δύο αθλήματα. Στοιχείο που τον βοηθά να εγκλιματίζεται με μνημειώδη ευκολία σε κάθε περίσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ