ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μήνυμα στήριξης σε Ερασιτέχνη

Μήνυμα στήριξης σε Ερασιτέχνη
INTIME SPORTS

Με επιτυχία διεξήχθη η συναυλία υπέρ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο κλειστό το ΟΑΚΑ με την Αννα Βίσση να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Περίπου 5.000 φίλοι της ομάδας ήταν εκεί όπως και οι Γόντικας, Σισέ, Καραγκούνης και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ που γνώρισαν την αποθέωση. (videos)

Πέντε χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού περίπου έδωσαν το παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την συναυλία υπέρ της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη.

Αποθέωση για την γυναικεία πρωταθλήτρια ομάδα του βόλει αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ που έδωσε το παρών. Τι δήλωσαν Πολέμης και Γόντικας.

"Είμαστε πιο λίγοι σήμερα... Δεν πειράζει. Η Ελλάδα περνάει δύσκολα, ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε για τον Παναθηναϊκό και όλους τους αθλητές του που αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα τους. Τώρα θα πω ένα τραγούδι για τον Παναθηναϊκό, το "Δεν θα υπάρξει άλλο" είπε λίγο αρχίσει το εντυπωσιακό της σώου η Αννα Βίσση που κρατούσε στον ουρανό ένα κασκόλ.


Αποθέωση για Σισέ και πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ

Παρόντες στο ΟΑΚΑ ήταν από νωρίς ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, ο αρχηγός της ομάδας πόλο του "τριφυλλιού", Γιώργος Τσόκας, ο προπονητής της ομάδας πόλο, Φάνης Κουντουδιός και ο Γιώργος Αφρουδάκης, σύσσωμη η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του βόλει, ο Λεωνίδας Πολέμης, ο Δημήτρης Γόντικας, ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γιώργος Καραγκούνης, η αδερφή του Νικόλα Πατέρα, Μιράντα Πατέρα, ο α' αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιάννης Στουραΐτης.

Δηλώσεις των παρευρισκόμενων

Στο περιθώριο της εκδήλωσης η "πρωταθλήτρια" Ξανθή Μυλωνά τόνισε: " Κάθε Πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό, άλλη γλύκα είχε το περσινό, άλλη το φετινό και άλλη το επόμενο. Πιστεύω ότι σήμερα θα έχουμε κόσμο γιατί οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν αποδείξει ότι μας στηρίζουν. Μας ανησυχεί το μέλλον του Ερασιτέχνη και πέρα από τον απλό κόσμο που βοηθάει, καλό θα ήταν να βοηθήσουν και φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αφρουδάκης ανέφερε για την εκδήλωση: " Είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη στιγμή. Απλά ένα «ευχαριστώ» στην Άννα Βίσση. Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του και μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο τον Σύλλογο αλλά χρειάζονται και άνθρωποι που να έχουν χρήματα. Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός και έτσι όπως πάνε τα πράγματα πρέπει να βρεθεί λύση για να συνεχίσει να υπάρχει. Πρέπει να γίνονται εκδηλώσεις για να βρεθούν λύσεις. Το πρόβλημα της ΠΑΕ επηρεάζει και τον Ερασιτέχνη. Είναι κρίμα η ΠΑΕ με τόσους επιφανείς φίλους της να μην μπορεί να βρει λύσεις. Εύχομαι ωστόσο να βρεθεί μία λύση για να έχουμε δυνατή ΠΑΕ και δυνατό Ερασιτέχνη".

Ο Ο Λεωνίδας Πολέμης λίγο μετά την άφιξή του υποστήριξε πως όλοι πρέπει να βοηθούν τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: " Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη για την διοργάνωση αυτή, το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό event και μακάρι να γίνουν και άλλες κινήσεις και να βοηθήσουμε όλοι εμείς για την σωτηρία του Συλλόγου. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός".

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, από την πλευρά του σχολίασε για τη συναυλία του Ερασιτέχνη: "Ο Παναθηναϊκός είναι ομοούσιο και αδιαίρετο σύνολο. Πιστεύω ότι θα γίνουν και άλλες ανάλογες ενέργειες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ