ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Βρες την κατάλληλη παρέα για τρέξιμο

Βρες την κατάλληλη παρέα για τρέξιμο

Η προετοιμασία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο στις 12 Νοεμβρίου συνεχίζεται και με την Αmstel Free Running Team σε βοηθάμε να βρεις την κατάλληλη παρέα για να μην τρέχεις μόνος σου.

Σηκώνεσαι, φτιάχνεις ένα υγιεινό πρωινό πάντα ακολουθώντας τα διατροφικά tips και τις συμβουλές που σου έδωσε η Ολυμπιονίκης μας Ουρανία Ρεμπούλη και οι ειδικοί του Α.Ο Κάλλιστος στο ΟΑΚΑ και κανονίζεις να πας για χαλαρό τρεξιματάκι με τον κολλητό σου. Ετοιμάζεσαι, φοράς τα ρούχα της προπόνησης και περιμένεις να περάσει από το σπίτι.

Κι εκεί που λες πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, τσουπ, έρχεται μήνυμα στο κινητό σου, πως το τρέξιμο ακυρώνεται. Να πεις ότι δεν το περίμενες; To έχει ξανακάνει άλλωστε. Και τώρα; Θα χάσεις την προπόνησή σου, επειδή εκείνος δεν μπορεί; Όχι φυσικά. Αλλά από την άλλη, θες και μια παρέα δίπλα σου για να μην τρέχεις μόνος σου έτσι δεν είναι;

Βρες την κατάλληλη παρέα για τρέξιμο

Ποια είναι λοιπόν η ιδανική παρέα αν δεν έχεις άλλο άτομο να προπονηθείτε μαζί; Γιατί όχι ο τετράποδος φίλος σου; Το μόνο αρνητικό του είναι πως δεν μπορείτε να απολαύσετε μαζί μια Amstel Free με 0,0% αλκοόλ αμέσως μετά την προπόνησή σας. Είναι η μοναδική μπύρα που επιτρέπεται να καταναλώσεις κατά την προετοιμασία σου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο στις 12 Νοεμβρίου, ακριβώς γιατί δεν περιέχει καθόλου αλκοόλ, ενώ συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Κατά τα άλλα, η παρέα ενός σκύλου στην προετοιμασία σου μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη και για τους δυο σας.

Προφανώς για τον τετράποδο φίλο σου είναι η καλύτερη διασκέδαση, αλλά θα δεις ότι σύντομα θα αρχίσεις να το διασκεδάζεις και εσύ, ξεχνώντας ότι αποτελεί ένα είδος άσκησης. Το σημαντικό ωστόσο, είναι να βρείτε ένα συγκεκριμένο ρυθμό στο βάδισμά σας και να ελέγχεις εσύ το πόσο αυτός θα αυξάνεται ή θα μειώνεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Βρες την κατάλληλη παρέα για τρέξιμο

Κάνοντας το για μερικές ημέρες θα δεις ευεργετικά αποτελέσματα και στους δυο σας. Δεν υπάρχει λοιπόν, κατάλληλη και μη κατάλληλη παρέα για να προετοιμαστείς για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο στις 12 Νοεμβρίου. Υπάρχει όμως, κατάλληλη και μη κατάλληλη μπύρα για να καταναλώσεις. Επέλεξε μετά από την άσκησή σου να αναπληρώσεις τα υγρά που έχασες με μια παγωμένη Amstel Free με 0,0% αλκοόλ. Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες και ξεκίνα προετοιμασία. Ραντεβού στη γραμμή εκκίνησης την ημέρα του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ