ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Τρέξτε για καλό σκοπό, Τρέξτε με τον ΔΕΣΜΟ!

Τρέξτε για καλό σκοπό, Τρέξτε με τον ΔΕΣΜΟ!

Πάνω από 400 δρομείς τρέχουν για καλό σκοπό με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης την 21η Απριλίου 2013.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» ευχαριστεί όλους τους φίλους του από καρδιάς που στηρίζουν το έργο του και συμμετέχουν με την ομάδα του ΔΕΣΜΟΥ στον 8 Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την 21 Απριλίου 2013στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετοχές με την ομάδα του ΔΕΣΜΟΥ έχουν ξεπεράσει τα 400 άτομα και η ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη !!

Οι εγγραφές των φίλων του ΔΕΣΜΟΥ στα 4 αγωνίσματα του 8 ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διαμορφώθηκαν ως ακολούθως.

  • ΜΑΡΑΘΩΝΙA ΔΙΑΔΡΟΜΗ 42.000 ΜΕΤΡΩΝ: 6 συμμετοχές

  • ΔΡΟΜΟΣ 10.000 ΜΕΤΡΩΝ: 27 συμμετοχές

  • ΔΡΟΜΟΣ 5.000 ΜΕΤΡΩΝ: 103 συμμετοχές

  • ΔΡΟΜΟΣ 1.000 ΜΕΤΡΩΝ: 275 συμμετοχές

Ελάτε και εσείς να Τρέξτε Μαζί μας για Καλό Σκοπό, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013!!

Οι εγγραφές για τη συμβολική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου (1 χλμ) κοινωνικής προσφοράς από την πλατεία Αριστοτέλους στον Λευκό Πύργο συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδας του ΔΕΣΜΟΥ www.desmos.org/marathonios εώς το Σάββατο 20 Απριλίου και θα γίνονται και το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου 2013, στις 08:30, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο stand του ΔΕΣΜΟΥ.

Για να γραφτείτε με την ομάδα του ΔΕΣΜΟΥ: www.desmos.org/marathonios

Πληροφορίες για τον ΔΕΣΜΟ: http://www.desmos.org

FACEBOOK: https://www.facebook.com/desmos.org .

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2315 316 700

Διεύθυνση: Μέγαρο Μιχαηλίδη, Δωδεκανήσου 23, 5 Όροφος, Θεσσαλονίκη

Τρέξτε για καλό σκοπό, Τρέξτε με τον ΔΕΣΜΟ!

ΔΕΣΜΟΣ και 1χλμ Κοινωνικής Προσφοράς – 1 Μαραθώνια Συλλογή Αγαθών, στα πλαίσια του 8 Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε, όπου υπάρχει ανάγκη!

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός σας καλεί την Κυριακή 21 Απριλίου, 2013 να τρέξτε μαζί του το 1 χλμ Κοινωνικής Προσφοράς και να στηρίξετε το έργο του! Εγγραφές για τη διαδρομή του ενός χιλιομέτρου (1χλμ) θα γίνονται και το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου, στις 08:30, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο stand του ΔΕΣΜΟΥ.

Στα πλαίσια της συμμετοχής του στον 8 Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βορείου Ελλάδας, ο ΔΕΣΜΟΣ διοργανώνει την 1 Μαραθώνια Συλλογή Αγαθών.

Κατά τη διάρκεια της 1 Μαραθώνιας Συλλογής Αγαθών θα συλλέγουμε πάνες (όλων των ηλικιών), παιδικές κρέμες (συσκευασμένες) και παιδικό γάλα σε σκόνη (όλων των ηλικιών). Ο Δεσμός θα δωρίσει όλα τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν σε ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς της περιοχής της Θεσσαλονίκης προκειμένου να βοηθήσουμε παιδιά που σήμερα στερούνται ακόμη και τα βασικά είδη υγιεινής και φροντίδας.

Καλούμε όλους τους δρομείς, αλλά και όσους θα παραβρεθούν στη διοργάνωση ως εθελοντές και θεατές, να φέρουν όσα από αυτά τα είδη επιθυμούν στα σημεία συλλογής.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΓΑΘΩΝ

Την ημέρα του Μαραθωνίου, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συλλογής των αγαθών θα βρίσκονται στον Τερματισμό όλων των διαδρομών στην Πλατεία Λευκού Πύργου, καθώς και στην εκκίνηση της διαδρομής του 1 χιλιομέτρου κοινωνικής προσφοράς ( Πλατεία Αριστοτέλους), των 5 χιλιομέτρων ( Κεντρική Πλατεία Αμπελοκήπων - Μενεμένης) και των 10 χιλιομέτρων ( Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων – Μενεμένης).

Την Παρασκευή 19 Απριλίου και το Σάββατο 20 Απριλίου θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 20:00 ειδικός χώρος συλλογής αγαθών και στο περίπτερο του Δεσμού το οποίο θα βρίσκεται εντός του Κέντρου Εγγραφών στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

Από την Δευτέρα 15 Απριλίου έως και το Σάββατο 20 Απριλίου θα λειτουργεί και χώρος συλλογής αγαθών και στο κατάστημα FenaFresh (Παύλου Μελά 8, Ηλύσια).

Επίσης μπορείτε να φέρετε αγαθά και στο γραφείο του Δεσμού (Μέγαρο Μιχαηλίδη, Δωδεκανήσου 23, 5 όροφος) κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου.

* Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που συνδέει ΜΚΟ, φορείς κοινωνικής πρόνοιας και ιδρύματα, με την προσφορά κάθε ιδιώτη και επιχείρησης. Σκοπός του είναι να αξιοποιεί το πλεόνασμα προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες και ιδιώτες για να καλύπτει διαπιστωμένες ανάγκες οργανισμών και φορέων με την εγγύηση πως κάθε προσφορά «πιάνει τόπο» γιατί πηγαίνει εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ