ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Το "ευχαριστώ" του ΣΕΓΑΣ

Το "ευχαριστώ" του ΣΕΓΑΣ
INTIME SPORTS

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ και η οργανωτική επιτροπή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου.

Ο ΣΕΓΑΣ και η οργανωτική επιτροπή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου εξέδωσαν ανακοίνωση για να ευχαριστήσουν τους περισσότερους από 30.000 δρομείς που έτρεξαν στην κλασική διαδρομή και στους λαϊκούς αγώνες.

Ευχαρίστησαν τους εθελοντές και όλες τις υπηρεσίες για τη συνδρομή τους στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του ΚΜΑ θέλουν να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες δρομείς, που τίμησαν με την συμμετοχή τους τον 31ο ΚΜΑ και δημιούργησαν μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, στο κέντρο της πόλης, αλλά και τους χιλιάδες ανθρώπους που πλημμύρισαν το Καλλιμάρμαρο στάδιο και συμπαραστάθηκαν στους δρομείς κατά μήκος της διαδρομής.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, τον αγωνιστικό τομέα, τους εργαζόμενους, τους κριτές, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Ο ΣΕΓΑΣ είναι ευτυχής γατί ο νέος σχεδιασμός της ροής των αθλητών, η νέα έξοδος τους από το στάδιο λειτούργησε πάρα πολύ καλά.

Η ανάγκη νέου σχεδιασμού για τη διευκόλυνση των θεατών και ιδίως των αθλητών για την παραλαβή των ρούχων έχει καταγραφεί, ζητούμε συγνώμη για τις όποιος δυσλειτουργίες παρουσιάστηκαν στο κομμάτι αυτό.

Τέλος θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσίας της Δημόσιας Τηλεόρασης, στο αθλητικό τμήμα και σε όλα τα στελέχη, τα δημοσιογραφικά και της παραγωγής για τις τηλεοπτικές καλύψεις του τριημέρου. Είναι εντυπωσιακό ότι την Κυριακή το πρωί ο μαραθώνιος ήταν πρώτος στις τηλεθεάσεις με ποσοστό που έφτασε μέχρι και 12%, που σημαίνει πως κατά μέσο όρο 400. επιπλέον άνθρωποι έζησαν από την τηλεόραση το μεγάλο γεγονός, πέραν από τους 100.000 και πλέον που το έζησα ζωντανά. Επίσης τηλεθεατές που είδαν έστω ένα λεπτό της μετάδοσης έχουν ξεπεράσει το 1.100.000!

Όλες οι μεγάλες στιγμές του μαραθωνίου (εκκινήσεις, τερματισμού, συνεντεύξεις κ.α) καλύφθηκαν άψογα από την Δημόσια Τηλεόραση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ