ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Mοναδικές προσφορές για τον Μαραθώνιο της Ρόδου

Mοναδικές προσφορές για τον Μαραθώνιο της Ρόδου

Μία σειρά σπουδαίων και μοναδικών προσφορών παρέχει ο 4ος Μαραθώνιος Ρόδου, στους δρομείς που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Εκτός από την ανανεωμένη διαδρομή που σχεδόν στο σύνολο της περνά δίπλα από τη θάλασσα αλλά και δίπλα από την υπέροχη Μεσαιωνική Πόλη, η Οργανωτική Επιτροπή έχει ετοιμάσει μία σειρά προσφορών που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Καταρχήν η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την AIMS και την IAAF και οι χρόνοι των αθλητών και των αθλητριών αναγνωρίζονται και επίσημα.

Επίσης η Aegean Airlines  που είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του 4ου Μαραθωνίου Ρόδου προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για Ρόδο.

Εκτός από τη μετάβαση υπάρχει πρόβλεψη και για τη διαμονή καθώς στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης υπάρχει αναλυτική λίστα με όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία που ειδικά για το Μαραθώνιο της Ρόδου προσφέρουν τιμές σε τρεις κατηγορίες, έως 40 ευρώ, έως 65 ευρώ και  έως 110 ευρώ, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις όλων των δρομέων.

Επίσης υπάρχει εκπτωτικό πακέτο συμμετοχής που αφορά στους άνεργους, φοιτητές, μαθητές, αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, και ομαδικές εγγραφές.

Για τους συμμετάσχοντες υπάρχει και το εξής πακέτο παροχών:

Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt adidas, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, επίσημη τσάντα του αγώνα, ισοτονικά ποτά, χυμοί, αναψυκτικά, ενεργειακές μπάρες και τροφές αποκατάστασης, παροχή ιατρικών υπηρεσιών στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Την παραμονή του αγώνα θα γίνει pasta party, στο ξενοδοχείο  GRAND HOTEL MITSIS.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com μέχρι τις 31 Μαρτίου!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Ο Χρυσός χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των  5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα  των H Hotels. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και  Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.

Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS,  χορηγοί του αγώνα είναι  οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξένει τη Γραμματεία του αγώνα, ΒΑΠ Κουγιός,  Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel και Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου.

Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24