ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Μειωμένες τιμές σε πλοία, ξενοδοχεία, καταστήματα στο Run Greece Ηράκλειο

Μειωμένες τιμές σε πλοία, ξενοδοχεία, καταστήματα στο Run Greece Ηράκλειο

Οι διοργανωτές του Run Greece Ηράκλειο με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν όλες τις εκπτώσεις που θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα.

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία και οι εγγραφές για τη συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, με την ονομασία Run Greece Ηράκλειο (Κυριακή 17 Απριλίου), που διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά στο Ηράκλειο, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με μεγάλο χορηγό τη WIND.

Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο σε κάθε πόλη, είναι ενταγμένη στο κοινωνικό πρόγραμμα των αγώνων η οικονομική ενίσχυση ευπαθών ομάδων μέσω συνεργαζόμενων συλλόγων, από τον μεγάλο χορηγό των αγώνων WIND. Στο Ηράκλειο η WIND θα στηρίξει οικονομικά τον Παγκρήτιο σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ».

Μεγάλο ενδιαφέρον για την συμμετοχή στον αγώνα του Ηρακλείου υπάρχει εκτός των ατομικών, από μεγάλες αριθμητικά κοινωνικά ομάδες, όπως σχολεία, σωματεία, ακαδημίες, υπηρεσίες, οι οποίες που γράφονται ομαδικά.

Με το ρυθμό  αύξησης των εγγραφών που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες, προβλέπεται όπως και τα προηγούμενα χρόνια ότι θα εξαντληθούν οι αριθμοί εγγραφής που είναι συνολικά  4.500.

Αναλυτικά ανά αγώνισμα το όριο εγγραφών που έχουν ορίσει οι διοργανωτές για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων είναι:

Αγώνας παιδιών 900, 5χλμ 3.000 και 10χλμ 600 (σύνολο 4.500)

Που μπορείτε να κάνετε εγγραφή

Περιφέρεια Κρήτης, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, 1ος όροφος (από 08.30 μέχρι 15.00). Τηλ.:  2813 400244  - 2813 400243

Δήμος Ηρακλείου, Tμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Δημοτικό Κτίριο Ανδρόγεω, 3ος Όροφος (από 09.00 μέχρι 14.00).  Τηλ.:  2813 409232

Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (από 09.00 μέχρι 14.00 και 17.00 μέχρι 20.00). Τηλ.:  2810253587.

Επίσης σε κεντρικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου, όπως στην πλατεία Δασκολογιάννη, στον οικίσκο του Κ.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΙΑΔΝΗ, που στηρίζει την αγώνα αλλά και κάθε εκδήλωση που δίνει ιδιαίτερα κίνητρα στους νέους μας, θα γίνονται εγγραφές σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρασκευή 1/4  18.00 – 21.00

Σάββατο   2/4  11.00 – 14.00

Πέμπτη    7/4  18.00 - 21.00

Παρασκευή 8/4  18.00 – 21.00

Σάββατο   9/4  11.00 – 14.00.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την Κυριακή 17/4 το πρωί πριν από τους αγώνες, δεν θα γίνονται εγγραφές και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό.

Για τις  δηλώσεις συμμετοχής τους που θα γίνουν  μέχρι την ΤΡΙΤΗ 5 Απριλίου, οι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό τους με τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.

Προσφορές για συμμετέχοντες και συνοδούς

Η οργανωτική επιτροπή έχει εξασφαλίσει για τους δρομείς που συμμετέχουν στον αγώνα (με την αναφορά του κωδικού εγγραφής τους), αλλά και για τους συνοδούς τους τις παρακάτω προσφορές:

- Μέσω του Εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στα συνεργαζόμενα καταστήματα που αναφέρονται εδώ.

Επίσης για τους δρομείς εκτός Ηρακλείου και Κρήτης:

Μειωμένα κατά 50% εισιτήρια στη MINOAN LINES για άτομα και οχήματα

Ειδικές τιμές στο ξενοδοχείο 5* apollonia resort & spa

Στον τομέα της προβολής να επισημάνουμε ότι για πρώτη φορά θα υπάρχει ζωντανή ραδιοφωνική κάλυψη των αγώνων, αλλά και ενημέρωση των πολιτών και προβολή της διοργάνωση από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

SHARE:

BEST OF NETWORK

Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης της δολοφονίας του 6χρονου

Ο επίσης κωφάλαλος και επίσης Ρομά δράστης υπέδειξε το εγκαταλελειμμένο σπίτι στους αστυνομικούς. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού (Pics)

Η επόμενη πιο άθλια ποδοσφαιρική ταινία έχει trailer

Το Dangerous Game είναι απλά φάουλ.

Ο γιος του τρομοκράτη που έκανε την πρώτη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

Πώς είναι να μεγαλώνεις ως γιος του τρομοκράτη που σχεδίασε την πρώτη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Υπάρχει διέξοδος από τη βαριά σκιά του πατέρα σου; Είναι η βία η απάντηση στα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου; Ο Ζακ Eμπραχίμ μιλά για τη ζωή του, το ISIS, τον Τραμπ, τον γιο της Πόλα Ρούπα αλλά και για το όραμα του για έναν κόσμο χωρίς ρατσιστικό μίσος (Pics)

Oι πιο τσουρουφλιστά σέξι φιναλίστ του The Voice

Γιατί καλή η φωνή, αλλά δεν είναι κακό να πούμε και 1-2 καλά λόγια για το κορμί.

Χάρτης: Πώς θα γίνει η Ευρώπη αν επικρατήσει ο εθνικισμός

Το μέλλον των κρατών της Ευρώπης, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα, επιχειρεί να καταγράψει ο ένας χάρτης, που καταγράφει όλες τις περιοχές που επιθυμούν ανεξαρτησία. Πως θα επηρεαστεί η Ελλάδα; (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24