ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η Taxiway "έτρεξε" στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η Taxiway "έτρεξε" στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η Taxiway στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό σε κάθε ευκαιρία. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να απουσιάζει από τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Η Taxiway, η μεγαλύτερη εταιρεία ραδιοταξί της Ελλάδας, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό σε κάθε ευκαιρία. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να απουσιάζει από τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο έτρεξαν την Κυριακή 3 Απριλίου στον Μαραθώνιο, τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ και 5.000μ., καθώς και στον Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Η Taxiway ανέλαβε να μεταφέρει Έλληνες και ξένους αθλητές από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς τα ξενοδοχεία που τους φιλοξένησαν, καθώς επίσης και από το σημείο του τερματισμού προς τα ξενοδοχεία και το αεροδρόμιο για την επιστροφή τους.

Λίγα λόγια για την Taxiway

Η Taxiway προέκυψε από τη συνένωση των δύο μεγαλύτερων ραδιοταξί της Ελλάδας και συγκεκριμένα του Ραδιοταξί Λευκός Πύργος και του Eurotaxi. Έχοντας κοινό όραμα την εξέλιξη του ταξί και των παρεχόμενων υπηρεσιών, ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το μεγαλύτερο στόλο στα Βαλκάνια, αποτελούμενο από 1.200 οχήματα.

Ο στόλος της εταιρείας περιλαμβάνει οχήματα για μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.). Αυτά διαθέτουν ειδική ράμπα για εισαγωγή και εξαγωγή του αναπηρικού αμαξιδίου στο όχημα και έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς τεσσάρων επιπλέον επιβατών. Η Taxiway αναλαμβάνει την παραλαβή και τη μετακίνηση επιβατών από οποιοδήποτε σημείο προς οποιονδήποτε προορισμό, καθώς και τη μεταφορά πολλών αποσκευών με οχήματα τύπου caravan. Οι οδηγοί μας γνωρίζουν άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρώσικα, ενώ πραγματοποιούνται και προγράμματα περιηγήσεων εντός αλλά και εκτός Θεσσαλονίκης.

Οι κρατήσεις για τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μέσα από τον τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, στους αριθμούς 2310214900, 2310866866, με αστική χρέωση από σταθερό στον πανελλαδικό αριθμό 18300, καθώς επίσης και μέσω της ιστοσελίδας www.taxiway.gr και της εφαρμογής TAXI 18300, την οποία μπορεί να κατεβάσει κάποιος σε συσκευές ios και android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ