ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η ΙΚΕΑ Running Team στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η ΙΚΕΑ Running Team στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

H ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, είναι και φέτος επίσημος υποστηρικτής στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και συμμετέχει με την IKEA Running Team.

Την Κυριακή 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Βόρειο Ελλάδα. Η IKEA Running Team, με περισσότερες από 1.000 συμμετοχές, θα είναι παρούσα σε όλους τους αγώνες.

Φέτος, η ΙΚΕΑ για κάθε συμμετοχή με την IKEA RUNNING TEAM θα προσφέρει 5 ευρώ στο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS “Σταθμοί Χαράς”.

Η ΙΚΕΑ, συμμετέχει ενεργά σε αυτό το αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός. Το Σάββατο 01.04.2017 στο περίπτερό της, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι συμμετέχοντες της ΙΚΕΑ RUNNING TEAM καλούνται να περάσουν από τις 10:00 – 19:00 να παραλάβουν τις συμμετοχές και τις μπλούζες. Ο προπονητής της IKEA Running Team, Βαγγέλης Ζαρουχιώτης, έχει ετοιμάσει 30λεπτες προπονήσεις για τόνωση αλλά και ειδικό πρόγραμμα με διατάσεις, που στόχο έχουν να προετοιμάσουν το σώμα του κάθε αθλητή για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει στον αγώνα της Κυριακής. Στην προπόνηση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της IKEA RUNNING TEAM από τις 17:00 – 19:00 στο περίπτερο της IKEA. Επίσης, οι μικροί φίλοι της ομάδας θα μάθουν για τον αθλητισμό μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, ενώ μπορούν να μεταμορφωθούν με face painting πριν φωτογραφηθούν με τον ξυλοπόδαρο από τις 14:00 – 17:00.

Η IKEA Running Team αποτελείται από εργαζομένους της IKEA και του Ομίλου FOURLIS, πελάτες και φίλους. Τη φετινή ομάδα αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους οι Θοδωρής Μαραντίνης, Γιάννης Αϊβάζης, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Έλενα Γαλίφα και Ολίβια Γαβρίλη.

Για το 2017, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2017 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει πάνω από 20 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Στην ΙΚΕΑ και στον Όμιλο FOURLIS πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε, για να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή.

Φέτος τρέχουμε για έναν πολύ καλό σκοπό, για τα παιδιά.

Γιατί για τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να προσπαθείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ