ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μακρόπουλος: "Κάτω τα χέρια από τη Λεωφόρο"

Μακρόπουλος: "Κάτω τα χέρια από τη Λεωφόρο"

Διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την Λεωφόρο και τη διπλή ανάπλαση.

"Αγωνιστήκαμε όλοι με μεγάλη μέθοδο και σήμερα είχαμε μια συνάντηση η οποία θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο επαφών και συναντήσεων.

Δεν θα επεκταθώ σήμερα γιατί κρατάω ορισμένες επιφυλάξεις λόγω της εκλογικής περιόδου που έχουμε", είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης του Ερασιτέχνη και συνέχισε:

"Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά αλλά με άριστους χειρισμούς που κάναμε πετύχαμε κάτι άριστο. Δεν έχουμε συνηθίσει να μας παίρνουμε αλλά να παίρνουμε. Εκείνο για το οποίο θα σας ενημερώσω είναι ότι ο κ. Καμίνης πείστηκε ότι έχουμε δίκιο.

Ότι η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό. Κάτω τα χέρια από το Απόστολος Νικολαΐδης. Ανήκει στα χέρια του Παναθηναϊκού".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Παναγιωτόπουλος: "Ο νόμος προέβλεπε ότι το υπάρχον γήπεδο της Λεωφόρου θα μπορούσε να παραμείνει και να χρησιμοποιείται μέχρι την περάτωση του έργου στον Ελαιώνα. Ο Παναθηναϊκός προς όλες τις κατευθύνσεις είχε καταστήσει σαφές ότι πρώτα θα τελειώσει το έργο στον Ελαιώνα και μετά θα παραδώσει τη Λεωφόρο.

Τον Ιούνιο του 2011 ψηφίστηκε ο νόμος 2983 της κυρίας Μπιρμπίλη, με τον οποίο τέθηκε εκτός Διπλής Ανάπλασης η δημιουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου. Υπήρχαν εξωφρενικές διατάξεις στον συγκεκριμένο νόμο".

Για το έργο της διπλής ανάπλασης, τόνισε: "Οι διατάξεις αυτές έδιναν στον Παναθηναϊκό κάποιες στοιχειώδεις εγκαταστάσεις και έπαιρναν τη Λεωφόρο. Οταν ψηφίστηκε εκείνος ο νόμος, ο Παναθηναϊκός δεν είχε καν προσωρινή διοίκηση. Αυτή είχε παραιτηθεί. Τον Φεβρουάριο του 2012 διαπιστώσαμε κινήσεις για επίσπευση του έργου.

Για 7 χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα, χωρίς να φταίει ο Παναθηναϊκός και τότε διαπιστώθηκε κίνηση για επίσπευση. Ο Παναθηναϊκός απάντησε ότι έχει προσωρινή διοίκηση και ότι δεν μπορεί να υπογράψει σύμβαση. Διαπιστώσαμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θεωρείται φορέας υλοποίησης του έργου. Φορείς θεωρείτο η εταιρία Βωβός και ο Δήμος".

Για το τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, είπε: "Μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η πρεμούρα πουδείχνουν διάφορες πλευρές προεκλογικά να ψηφιστεί το προεδρικό διάταγμα καθώς επίσης και να είναι εκτός των εξελίξεων ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟ δεν ζητά να του χαρίσουν κάτι. Δεν είμαστε σαν το σωματείο που σε ένα βράδυ εμφανίστηκε ένα γήπεδο στο όνομα ιδιώτη.

Δεν γίνεται να δώσουμε το γήπεδο αν δεν δημιουργηθεί αντίστοιχο ποδοσφαίρου. Μας έδιναν με τη νέα διάταξη της κυρίας Μπιρμπίλη ένα γήπεδο μπάσκετ 1.600 θέσεων, μία πισίνα και κάποιες αίθουσες. Μα, είναι δυνατόν να δώσουμε το γήπεδο με αντάλλαγμα τα παραπάνω. Πρέπει να πάρουν θέση όλα τα κόμματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ