ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λουκέτο στο "Τόφαλος" από την Πολεοδομία

Λουκέτο στο "Τόφαλος" από την Πολεοδομία

Η Πολεοδομία της Πάτρας έβαλε λουκέτο στο βοηθητικό κλειστό του "Δ. Τόφαλος" λόγω προβλημάτων στατικότητας. Αγώνας δρόμου για να μη γκρεμιστεί.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο βοηθητικό κλειστό του "Δ. Τόφαλος". Η Πολεοδομία έβαλε λουκέτο στο κλειστό λόγω προβλημάτων στατικότητας και είναι πιθανό μέχρι και να κατεδαφιστεί.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Από το 2012 είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στο κλειστό και έπρεπε να πραγματοποιηθούν έργα επισκευής του.

Η Επιτροπή Διοίκησης είχε μαζέψει τις απαιτούμενες μελέτες οι οποίες έβγαζαν ένα κόστος επισκευής ύψους περίπου 50.000 ευρώ. Τον περασμένο Ιανουάριο ήταν να κλείσει το κλειστό ώστε να ξεκινήσουν οι επισκευές κάτι που δεν έγινε και πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμα και κατεδάφισης.

Σύμφωνα με αρμόδιο μηχανικό του Δήμου οι εργασίες πρέπει να γίνουν μέσα σε 60 ημέρες αλλιώς θα πρέπει να γίνει κατεδάφιση του κλειστού. Έτσι, η διοίκηση του ΠΕΑΚ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις εξελίξεις και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Παρέμβαση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το θέμα πήρε θέση και η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας: "Η αδιαφορία των μέχρι τώρα διοικήσεων να διεκδικήσουν την αναγκαιότητα συντήρησης του γηπέδου και αποκατάστασης των βλαβών, είναι πασιφανής.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα Ολυμπιακά έργα και ακίνητα και για το όλο φιάσκο των ''Φαραωνικών'' εκείνων έργων που μόνο το μιζάρισμα του συστήματος εξυπηρέτησαν και καθόλου τον Αθλητισμό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ