ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λάμψη στην ετήσια γιορτή του Ο.Γ.ΗΡ.Α.

Λάμψη στην ετήσια γιορτή του Ο.Γ.ΗΡ.Α.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η ετήσια εκδήλωση του Ο.Γ.ΗΡ.Α στο Ηράκλειο και βραβεύθηκαν όλες οι αθλήτριες του συλλόγου που διακρίθηκαν τον τελευταίο χρόνο ενώ υπήρξαν και τιμητικές βραβεύσεις.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (07/06) η ετήσια εκδήλωση του Ο.Γ.ΗΡ.Α., στο κλειστό γυμναστήριο «Χαρά Καρυάμη» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Βραβεύτηκαν όλες οι αθλήτριες του συλλόγου που διακρίθηκαν τον τελευταίο χρόνο σε διεθνές και εθνικό επίπεδο και ανάμεσά τους οι πέντε που ταξίδεψαν με την ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής ηλικιών που διεξήχθη στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας, από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2018.

Στην αποστολή που στελεχώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, μετείχαν οι διεθνείς προπονητέςΔημήτρης ΠολύζοςκαιΑθηνά Γουρνά.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής,Νίκος Μπάμπαλος, βράβευσε τις αθλήτριες της Πεντάδας Κορασίδων που κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο,Βασιλεία-Φαίδρα ΔιαμαντήκαιΔέσποινα Καραμιχαλάκου, οι οποίες σημείωσαν τη μεγαλύτερη διάκριση για τα ελληνικά χρώματα.

Βραβεύτηκε επίσης η τριάδα της επόμενης κατηγορίας (15-17 ετών)Αναστασία-Διονυσία Φλαμπούρη, Ιωάννα-Μαρία ΝτόβακαιΑναστασία Γκανιτσάνι-Νιρέντα, που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική οκτάδα αλλά άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο πρόεδρος τού συλλόγουΚίμων Φλαμπούρηςβράβευσε για την προσφορά τους στον αθλητισμό τον δημοσιογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕΓιώργο Μανταίοκαι τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Γ.Ο.,Θανάση Σταθόπουλο.

Το βραβείο του τελευταίου παρέλαβε η καΕλένη Τζαβάρα-Κρανίτη, ταμίας της Ε.Γ.Ο., η οποία έδωσε συγχαρητήρια στον Ο.Γ.ΗΡ.Α. για την οργάνωση ακόμα μίας εξαιρετικής εκδήλωσης και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ