ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Έχασε" το γιο του και λίγες ώρες αργότερα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του

"Έχασε" το γιο του και λίγες ώρες αργότερα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του

Ο Μαρκίς Γκούντγουϊν λίγες ώρες μετά τον απροσδόκητο χαμό του γιου του στην διάρκεια της γέννας έπαιξε με τους San Francisco 49ers και έκανε ένα touchdown το οποίο αφιέρωσε στο γιο του που δεν κράτησε ποτέ στην αγκαλιά του. (VIDEO & PICS).

Απίστευτη δύναμη ψυχής έδειξε ο Μαρκίς Γκούντγουϊν ο οποίος λίγες ώρες μετά τον απροσδόκητο χαμό του γιου του στην διάρκεια της γέννας του βρήκε το σθένος να παίξει με τους San Francisco 49ers απέναντι στους New York Giants και να τους οδηγήσει στη νίκη.

Στην διάρκεια της αναμέτρησης μάλιστα έκανε και touchdown το οποίο αφιέρωσε στον γιο του που δεν θα κρατήσει ποτέ στην αγκαλιά του. Ο wide receiver των 49ers αφού σκόραρε τρέχοντας 83 γιάρδες σήκωσε το κεφάλι ψηλά κοιτώντας τον ουρανό και μόλις ακούμπησε την μπάλα στο χορτάρι έκανε τον σταυρό του και γονάτισε κρατώντας την μπάλα λες και κρατούσε στην αγκαλιά του το παιδί του.

Λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση ο ίδιος μέσω των social media έκανε γνωστό το δράμα που περνάει ο ίδιος και η οικογένεια του κάνοντας γνωστό το παιδί "έφυγε" έπειτα από επιπλοκές στη γέννα της συζύγου του, Μόργκαν, η οποία όμως απέφυγε κάθε κίνδυνο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ