BEACH SOCCER

Στο Βραχάτι η τελική φάση

Στο Βραχάτι η τελική φάση

Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου Άμμου ανακοίνωσε ότι η τελική φάση του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open 2013 θα πραγματοποιηθεί στο Βραχάτι της Κορινθίας στο διάστημα 23-28 Ιουλίου 2013.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 3 φάσης του Πρωταθλήματος στο Βραχάτι την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013.

Το τουρνουά της 3ης φάσης είχε την μέγιστη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Οι 41 αγώνες που διεξήχθησαν στο Βραχάτι προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες θεατές που τους παρακολούθησαν στο διάστημα 11-14 Ιουλίου 2013.

Κορυφαία στιγμή ο συγκλονιστικός τελικός μεταξύ Ρωμαίων και Ηθοποιών, που έληξε με σκορ 4-3 υπέρ των Ρωμαίων, όταν το γήπεδο στο Βραχάτι γέμισε ασφυκτικά στις κερκίδες από εκατοντάδες φιλάθλους, ενώ υπήρχε πλήθος θεατών και περιμετρικά του γηπέδου, που παρακολούθησαν τον αγώνα όρθιοι.

Η διοργάνωση, που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Βέλου Βόχας και το Λιμενικό Ταμείο του Βραχατίου, ήταν υψηλών προδιαγραφών και μετά την συμφωνία για την διεξαγωγή και της τελικής φάσης του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Βραχατίου υπάρχει η προσμονή για μία ακόμα καλύτερη διοργάνωση.

Ο δήμαρχος Βέλου Βόχας, κ. Αννίβας Παπακυριάκου δήλωσε: «Η επιτυχία του τουρνουά ήταν τεράστια. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και οι αγώνες διεξήχθησαν σε γεμάτο γήπεδο.

Κάναμε στην Ένωση Beach Soccer την πρόταση να γίνει εδώ, στο Βραχάτι και η τελική φάση και το αίτημά μας έγινε αποδεκτό.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους σε λίγες ημέρες στην περιοχή μας για να παρακολουθήσετε τα συναρπαστικά παιχνίδια του Beach Soccer».

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ