ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγώνας μπράντι έληξε 11-9 με 20 αυτογκόλ!

Αγώνας μπράντι έληξε 11-9 με 20 αυτογκόλ!

Σε αγώνα για το ρωσικό πρωτάθλημα μπράντι η Μπαϊκάλ επικράτησε επί της Βόντνικ με 11-9 με 20 αυτογκόλ! (VIDEOS)

Σε φαρσοκωμωδία εξελίχτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαϊκάλ και την Βόντνικ για το πρωτάθλημα Ρωσίας στο μπράντι. Ας ξεκινήσουμε όμως με βασικά, τι είναι το μπράντι και πώς παίζεται. Πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο... φέρνει στο χόκεϊ επί χόρτου μόνο που παίζεται στον πάγο.

Το παγοδρόμιο είναι σαφέστατα μεγαλύτερο από εκείνου του χόκεϊ επί πάγου αφού έχει διαστάσεις ποδοσφαιρικού γηπέδου, όπως συμβαίνει δηλαδή στο χόκεϊ επί χόρτου. Κάθε εστία είναι 3,5 μ. μήκος με 2,2 μ. ύψος. Σε αντίθεση με το χόκεϊ επί πάγου παίζεται με μπαλάκι, αντί για πακ, ενώ κάθε ομάδα έχει στον πάγο έντεκα παίκτες αντί για έξι.

Για να έχετε μία καλύτερη εικόνα του αθλήματος δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Μετά από αυτή την εισαγωγή ας επιστρέψουμε στην ιστορία που εξελίχθηκε στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο αγώνας ήταν 0-0 μέχρι και 22 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Τότε άρχισε ο "χορός" των αυτογκόλ. Πρώτοι τον ξεκίνησαν εκείνοι της Βόντνικ που πέτυχαν τρία συνεχόμενα για να ακολουθήσουν εκείνοι της Μπαϊκάλ. Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν συνολικά 20 αυτογκόλ με την Μπαϊκάλ να παίρνει τη νίκη με 11-9.

Αυτό συνέβη γιατί η Βόντνικ ήθελε να χάσει ώστε στα πλέι οφ να παίξει με πιο εύκολη αντίπαλο. Η Μπαϊκάλ ούτως ή άλλως θα έπαιζε με εύκολη αντίπαλο στη συνέχεια οπότε είπαν και οι παίκτες της να διασκεδάσουν.

Φυσικά, τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εξεταστούν από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος η οποία αναμένεται να τιμωρήσει την Βόντνικ.

Πάρτε μία γεύση από το τι έγινε στον αγώνα από το βίντεο που ακολουθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ